jautājums par 4NEC2X

K

knutinh

Guest
Es gribētu teikt, hi visiem.

Es lietoju NEC2 novērtēt izkliede no liela metāla konstrukcijas.Mana problēma ir tā, ka ir šķietami 2 starpību kvadrātsaknes starp šķietamo tuvā lauka assymptotic uzvedību un tālā lauka vērtību.

Es esmu pieņemot šādu tekstu:
NEC Tālā lauka produkciju, "Rp" ir RCS / (lambda ^ 2) (no citur rokasgrāmatu)
NEC Tuvā lauka produkciju, "Ne" ir lineārs lauka intensitātes amplitūdas [V / m]

Kā es neesmu norādot amplitūdu incidents plakne viļņu, es esmu pieņemot, ka tuvā lauka vērtība ir pret kādu atsauci, piemēram, 1 V / m.

tad r -> bezgalīgs
| NE | = SQRTn (RCS / (4 * pi * r ^ 2))
= [1 / (2 * r)] * SQRTn [(Rp * lambda ^ 2) / pi]

Bet, kā jau teicu, kad es palaist NEC un parauglaukumu rezultātiem, man koeficientu SQRTn (2), ka doesn't fit vienādojumā ...

attiecībā
Knuts

Esmu izmantojis 4NEC2 lai analisze diegveidīgs antenu.Vai esat pārliecināts, ka 4NEC2 lieto RMS spriegumu vietā Peak spriegums!?

Tomēr, ja Jūs redzat šo kļūdu, mēģiniet novērst vērtību sprieguma, lai kompensētu kvadrātveida saknes (triks, kas var vienkārši atrisināt jūsu problēmas)!

Good Luck!PS Paskaties uz šiem dokumentiem (itāliešu), aptuveni piemērus 4NEC2 rakstīja mans draugs Dr Andrea Serra

http://www.ing.unipi.it/ ~ o1443499/Files_Appunti/2004_2005/Esercitazione_sperimentale_1.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back