Jautājums FloorPlanning

I

Ikon

Guest
Sveiki, Par kādiem faktoriem mēs nolemt 1], aspekta attiecība bloks 2], galvenā izmantošana 3] std izmantošanas pls detalizēti izskaidrot, kas patiesībā ir galvenais izmantošanas un std izmantošanu.

In astro, galvenais izmantošana ir definēts ar kopējo šūnu virs galvenā joma, lai std izmantošanu, es domāju, ka to nosaka standarta šūnu, virs galvenā joma ir mikroshēmu, ir varbūt dažas šūnas citi, kas nav standarta šūnu, piemēram, cieto makro

aspekta attiecība = platums chip / garums no čipa = 1 nozīmē, ka ir kvadrātveida mikroshēma galvenais izmantošanas = cik% ur dizains būtu accoupy ur galvenā joma = būtībā izvēlēties 70% core izmantojums tikai tad līdzekļus var likt pulksteni buferis, kad u do CTS etc atlikušie 30% ir izmantoti ievietošanas pulksteni buferiem un laika optization izdarīt rīki (izvietot lielu šūnu ieliktni mazo)

Hi Aravind un Tarkyss, Paldies par atbildēm. Tātad, lai sāktu ar, 70% kodols izmantošana (pēc noklusējuma, kas rīks) ir labs, es domāju, ka tas ir tas rīks dod tad, kad ur dizains ir piekrauts. Pa labi. 1] Ja dizains ir dota mani, tad kā man jāizlemj, ko shud būt galvenajam izmantošanas par to. Es domāju par kādiem faktoriem mēs izlemt. thankx

first u sniegt jebkādu nejaušu vērtību kodols izmēru. tad pēc floorplan u var redzēt platība accoupied ar dizainu, tad u var palielināt vai samazināt kodols izmēru.

Hi Aravind, lai u teikt, ka mēs varam sākt ar jebkuru galveno izmēru un pēc tam mainīt saskaņā ar konstrukcijas. Parasti, cik daudz kodols izmantošana tiek uzskatīta par labāko jebkuru dizainu. piemēram: 30%, 40% vai 70%. 1] Pieņemsim, ka es glabāt pamata izmantošana kā 30%, tad tas nozīmē, ka tikai 30% no kodols ir izmantojušas šūnas. Kas notiek ar 70% atlikušo core es domāju, ja tas ir izmantots. 2] Vai tas ir labs dizains, ja Core izmantošana ir tikai 30% līdz 40%. labot mani, ja es esmu nepareizi.

nope, ja u nodot 70% no galvenajiem izmantošanas atlikušos 30% izmanto laist pulksteni buferiem un nodot dažāda veida šūnas saskaņā ar ur laika ierobežojums pieņemt atlikušos 30% izmanto pulksteni buferis. pēc tam, kad u palaist IPO (vietā optimizācija), kas saskaras, tad u var redzēt, cik daudz kopējā platība accoupied ar ur dizainparaugu, ja tikai 90% aizņem šūna, tad samazina ur kodols izmēru.

Hi Aravind, Paldies par atbildēm. Tātad, ja mēs dizains kodols ar 30% izmantošanu, tad tas nozīmē, ka mēs dodam līdzeklis 70% no pamata izvietot Pulkstenis buferi un citi kavēšanās elementiem brīdī Optimization. Vai tas tiešām ir labs dizains, lai sniegtu pamata izmantošana tikai 30%.

nē, parasti galvenā izmantošana ir lielāks nekā 30%, varbūt varat izmēģināt visu veidu likmes līdz maršrutēšanas ir labs, protams, mēs ceram, galvenais izmantošana ir tikpat liels, cik iespējams, piemēram, jūs varat mēģināt no 80%, ja tas doesn't darbu , tad samaziniet ātrumu, līdz tā darbojas kā tehnoloģiju mērogu nosaka, likme samazinās, arvien vairāk vietu, kas izmantots maršruta, pašlaik tas ir apmēram 55% (es redzēju datus mājas lapā)

Hi tarkyss. paldies par skaidrojumu. Man ir bloks X. tas ir ievietots kodols. Uz kāda pamata mēs vieta bloks kodols.

Sveiki Aravind, es domāju, ka esmu ievietojis nepareizu jautājumu. Mans jautājums ir, kā mēs izlemjam pozīciju Block (makro) Core. Say piemēram DTMF darbnīcā cieto makro uz stūra malām kodols. Tā ir kāda īpaša veids, kā izlemt vietu Macros? Vai ir kāds kaitējums, ja mēs vieta Makro centrā Core?

Kad jūs vieta bloku, jums ir jāapsver laiku, routable un teritorijas, piemēram, par vietu mīksta, tā var apsvērt to, kā samazināt kopējo legth vadu un zonas, tas ir atkarīgs no tā izmaksām funkcijas, funkcijas ir atšķirīgs dažādiem soft

jā tarkyss ur pareizi tas ir galvenokārt depent no routblity starp diviem blokiem u var pamācība vieta blokos saskaņā ar # ir vadi, kas savieno starp. Piemēram bloki savieno 50 tīklus uz B bloku un 20 C un 40 tīklus, lai D blk saskaņā ar savstarpēji savienotu u ir vieta ap to

Hi Aravind, tarkyss šīs atbildes ir patiešām labs. inorder lai novietotu bloķēt mums ir nepieciešams apsvērt laiku, routability, bloka platību. mums ir jāapsver par pin atrašanās bloku nododot?

Protams pin atrašanās ietekmēs routability un stieples garums tieši, un pēc tam ietekmē teritoriju un laika

Vai aizmugure Inženieri nekādas kontroles pār pin atrašanās vietām, mēs varam mainīt pin vietām tas ir vairāk maršrutēšanas problēmu / sastrēgumu tur. ir kāda komanda, lai mainītu pin vietās saskaras. Ja mēs mainām pin vietās tas ir kāda ietekme uz konstrukcijas

mēs varam mainīt pin vietās io failu. pēc nomaiņas pin vietās, kas mums jādara, laika analīzi. ja pārkāpumi ir tur mums ir jādara IPO, utt.

Attiecībā Flooplanning tas vienmēr ir ieteicams Vieta Makro uz core.This izvietošanas malām lēmums pieņemts saskaņā ar to savienojumu ar ISs.generally Makro ir stipri saistīts ar IO.Placing pie malas dod vairāk iespēju std šūnās, novietot citās die. Attiecībā uz Pin Location.Yes PD var izvēlēties Pin vietām un attiecīgi mainīt atrašanās vietu Pins.In Encounter jūs varat darīt to GUI itself.After mainot atrašanās vietu esat darīt laika analīze konstrukcija un ja pārkāpumi exsists, jūs varat ir jādara plānošanu vēlreiz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back