jautājums ar peļņu joslas produktu

J

Jenifer_gao

Guest
Hi All:

Ja amplifer darbojas ciešā cilpa, ir iegūt joslas produkts joprojām ir vienāds, ka atvērtā cikla darbību?

J

Vispār jā.Domājiet par darbības pastiprinātājiem.Ja pieaugums samazina atsauksmes rezistori 3 dB joslas platums palielinās.

Attiecībā uz vienu tranzistoru pastiprinātājiem produkts samazinās ar mazāku peļņu.Tas izskaidrojams ar parazītisko pretestībām uzturas nemainīga.Bipolāru pastiprinātāji, izmantojot emisiju rezistoru atsauksmes mazināt šo saraušanās.

Patiesībā, tas tiešām ir atkarīgs.varat mēģināt izmantot vāciņi kā atsauksmes un izmantošana tuvu cilpa do analīze, Jūs atradīsiet GBP mainās.

bez trokšņa rakstīja:

Patiesībā, tas tiešām ir atkarīgs.
varat mēģināt izmantot vāciņi kā atsauksmes un izmantošana tuvu cilpa do analīze, Jūs atradīsiet GBP mainās.

Paldies Btrend jūsu Explaination padara daudz nozīmē.Man ir viens jautājums Jums ar īpašībām analīzi par noslēgtā cikla pastiprinātāju.Attēlā 1 manā arestu, tas ir vispārējs pārbaudes setup, lai atklātu cilpa pastiprinātājs biežuma atbildes analīzi.Ja es gribu, lai pārbaudītu noslēgtā cikla amplifer ar konfigurāciju parādīts 2 skaitlis, es nevarētu izmantot to pašu testu setup, jo Hspice sūdzas, ka nav ceļš no mezgla X uz zemes, ja es varu pieteikties Vbias uz Vin mezglā.

Vai jums ir pieredze ar testēšanas slēgtā kontūra pastiprinātājs, lūdzu dalīties savā pieredzē un zināšanās ar Jums.Paldies.

J
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

u var savienot augstu pretestību (piemēram, 1GΩ) no X līdz GND.

Hi.
Ja frekvenču diapazonā no sava eksperimenta ir zināms, var īstenot lielu rezistoru paralēli C2 (lielums ir rūpīgi izvēlēti, lai netraucē ar ķēdes darbību.)
Tomēr var būt daži citi noderīgi metodes.

Sveicieni,
EZT

GBW ir tieši tas, ko vārds nozīmē, iegūt reizes joslas platumu.Tātad, ja jūs palielināt peļņu, jūs samazināt joslas platumu.
Kad tas darbojas atvērtā cikla, opamp ir GBW redzat caalog., Kas nav pārmaiņas, nedz iekšējā opamp pole maiņu biežumu.

Tomēr, ja jūs darbojas slēgtā kontūra, ir komponenti, kas nosaka GBW no ķēdes, ja tie nav tīri rezistoru.

Paraugieties uz attēlu.Sarkanā līnija ir charactersitic no opamp, zaļā viens, ka no ķēdes.GBW ir joslas platumu iegūt 1 (0dB).Skaidrs ķēde joslas platumu var ietekmēt ārējo komponentu.Bet šis ir tas, kas jūs interesē, jo jūs nekad izmantot opamp atklātā cilpas.

Ja tīkla satur tikai tīru rezistori, joslas platums ir atrodama krustošanās pieaugums (horizontālā punktētu līniju) ar sarkano līniju.Ja izmanto reaktīvo elementu, tad GBW ir šaurāka, jo ar zaļu līniju.Joslas platums tiek noteikts tādā pašā veidā, bet izmantojot zaļo līniju.Tādējādi būs šaurāka.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Paldies visiem, lai atbildētu mani

Btrend rakstīja:

u var savienot augstu pretestību (piemēram, 1GΩ) no X līdz GND.

Quote:

Tomēr, ja jūs darbojas slēgtā kontūra, ir komponenti, kas nosaka GBW no ķēdes, ja tie nav tīri rezistoru.

[Quote = "Btrend
[/ Quote]
Es nesaprotu to,
3.ja β (s) ir tīrs pretestības, ti, β (s) = b ......kura ir konstanta un b <1
LG (s) = (s) * b
GBP = A0 * ω0 * b <A0 * ω0
tāpēc "LG GBP par" cilpa pieaugums ir mazāks nekā no pastiprinātāja GBP.
jo VVV apakšnodaļa's zīmēšanas, zaļā līnija ir GBP LG = (s) β
un sarkanā līnija ir GBP no pastiprinātāja (-s)
kurām divas ir atšķirīgas.

[/ Quote]

Man nav pilnīgi piekrītu jums, kad jūs iegūtu GBP pastiprinātāju ar tīru rezistoru atsauksmes tīklu, jūs neatbildētos kaut.Sistēmas ar atgriezenisko saiti tīklu, nodot funkcijas ir:
H (s) = (s) / [1 (s), B (s)], ja mēs assme pastiprinātājs ir viena pole sistēma, un
(S) = Ao / SQRTn ((ω / ωo) ^ 2 1), ja B (s) ir konstante, piemēram, b, mēs varam saņemt
H (s) = [Ao / (1 AOB)] / [1 s / ((1 AOB) ωo))]
tagad dc pieaugums, ADC, kļūst Ao / (1 AOB), un nogriešana biežums, ωc kļūst (1 AOB) ωo, tāpēc GBP ir ADC * ωc = Aoωo, saglabā tādas pašas kā viena atvērtā cilpu struktūru.

[/ Quote]
4.ja β (s) ir tīrs kapacitātes kā, piemēram, mēs apspriests, tas ir Cf / (Ci Cf), un tas joprojām nemainīga <1.un rezultāts ir tāds pats kā 3 soli.
[/ Quote]

Nav atsauksmes triks, kas tīra kapacitāti, jo B (-s) sauc atsauksmes nodošana funkciju, kas atkarīga no atgriezeniskās saites formu.B (i) ir pastāvīga tikai tad, kad atgriezeniskā saite ir sērija-šunts formā.Šajā gadījumā noslēgtā cikla GBP ir tāda pati kā atvērtā cilpa vienu.Bet, ja tas ir šunta-šunta formu, stāsts kļūst atšķirīga.

Es piekrītu Gao.

Patiesībā, kad atgriezeniskā saite tiek vāciņu slodzes, tā mainās efektīvu slodzi OTA, tad mainīt GBP no atgriezeniskās saites cilpas.

Es domāju, ka es maldinošs jēdziens iegūt joslas platuma produktu!
tur iepriekšējos veidošanu, es kļūdaini, ka ieguvums no LG nav pieaugums GBP, pieaugums ir definēts Vo / Vi, un joslas platums tiek noteikts Vo / Vi.
Vo / Vi = LG / β / (1 LG), ja cilpa ir slēgtas.

Quote:

Ir, kas tīra kapacitātes atsauksmes triks, jo B (-s) sauc atsauksmes nodošana funkciju, kas atkarīga no atgriezeniskās saites formu.
B (i) ir pastāvīga tikai tad, kad atgriezeniskā saite ir sērija-šunts formā.
Šajā gadījumā noslēgtā cikla GBP ir tāda pati kā atvērtā cilpa vienu.
Bet, ja tas ir šunta-šunta formu, stāsts kļūst atšķirīga

Btrend rakstīja:Quote:

Ir, kas tīra kapacitātes atsauksmes triks, jo B (-s) sauc atsauksmes nodošana funkciju, kas atkarīga no atgriezeniskās saites formu.
B (i) ir pastāvīga tikai tad, kad atgriezeniskā saite ir sērija-šunts formā.
Šajā gadījumā noslēgtā cikla GBP ir tāda pati kā atvērtā cilpa vienu.
Bet, ja tas ir šunta-šunta formu, stāsts kļūst atšķirīga

var kāds man pateikt, kāpēc tuvu cilpa GBW atšķiras ar GBW atklātā cilpa variants ar kondensatoru atgriezeniskās saites?

Es nevaru atrast atbildi iepriekš minēto diskusiju.
paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back