Jautājumi par Svina skābes akumulatoru lādētājs ar LM317

T

tong

Guest
Need ugently your help.Mans auto akumulatoram no sprieguma tagad.

Šī shēma var aizsargāt:

1.Battery inverse aizsardzību?
2.Nav ieejas spriegums protecttion?
3.Īsu ražošanas aizsardzība (akumulators)?

(Short input aizsardzība -> I don't care, jo tas nav cilvēka kļūdas.)Visas diodes izmantot 5A, labi?un mēs varam noņemt 1N4001 virs IC, labi?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Vēl viens jautājums Kā veikt LED gaismas par to, kad baterija pareizi savienots.

tong wrote:

Need ugently your help.
Mans auto akumulatoram no sprieguma tagad.Šī shēma var aizsargāt:1.
Battery inverse aizsardzību?

2.
Nav ieejas spriegums protecttion?

3.
Īsu ražošanas aizsardzība (akumulators)?(Short input aizsardzība -> I don't care, jo tas nav cilvēka kļūdas.)Visas diodes izmantot 5A, labi?
un mēs varam noņemt 1N4001 virs IC, labi?

Es esmu newbie, un vēlētos, lai tas vieglākais.Varbūt es varētu pārdot šo citcuit too.

Es domāju, ka noņems izejas kondensatora un 1N4001.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

tong wrote:

Es esmu newbie, un vēlētos, lai tas vieglākais.
Varbūt es varētu pārdot šo citcuit too.Es domāju, ka noņems izejas kondensatora un 1N4001.

what's max pašreizējo varat izmantot, lai uzlādētu akumulatoru?Vai attēlveidošana liels transformators būs nepieciešama.

IamnotJunk wrote:

what's max pašreizējo varat izmantot, lai uzlādētu akumulatoru?
Vai attēlveidošana liels transformators būs nepieciešama.

Sveiki,

attiecībā uz aizsardzības pasākumiem, es domāju, ka 1N4001 var izmantot alternatīvi ar rezultātu sērijā 5A diode.Kad produkcija sērija diodes ir, nekādi nevar plūsmu atpakaļ uz ieejas, tādējādi 1N4001 ir lieka, ja vēlāk ir, apvērstu pašreizējās plūsma no akumulatora nesabojās regulatora un 5 diode nav nepieciešama.Vairāk nopietna problēma ir ar aizsardzību pret mainīja akumulatoru, kas pūš drošinātāju jebkurā gadījumā, rada akumulatora strāvu, ir jāuzskata par faktiski neierobežota.Tas vienota parauga noteikums rezultātus: drošinātāji kušana būtiska nebūtu kaitējumu diodes.

Pakārtoti, invers darbojas MOSFET slēdzi var izmantot kā "ne-selfdestructing" aizsardzības ierīces.

Attiecībā uz apvedceļa kondensatori, Nacionālo ir līdzīgs lādētājs pieteikumu bez izejas kondensatoru.Nezinu, ja tā var pierādīt parazitāras svārstības, taču tie nebūs jautājums, akumulatoru lādētājs, es domāju.

Sveicieni,
Frank

Paldies par visiem ieteikumiem.

Lielākā daļa lādētāju ir 2 knaibles, tewwzers uz un -.Kas notiktu, ja lietotājs īstermiņa tos kopā (īstermiņa output)?

Fuse ir izkusis, kad

1.Apgriezto polaritāti baterija?
2.Short produkcija?

Čau,
Drošinātājs būs trieciens tikai apgrieztā akumulators.Gadījumā shorting un potenciālos klientus, regulators produkcija nonāks 1.25V, kas iegūs izplatīti visā sērijā 5A diode un pašreizējā sajūta rezistors R3.Tomēr pašreizējais ietvaros maksimālais noteiktie R3 plūdīs un kopš diferenciālo spriegumu starp regulators ir maksimāla tagad tas sakarst, lai turpinātu shorting izlaides.Bet, Thermal cutout iezīme regulatoram vajadzētu ptotect to.
Sveicieni,
Laktronics

Jūs varat noņemt IN4001 pāri regulators IC laimi tas nav lietderīga, ja serise diodes lieto kopā ar Fuse.Šis 5 pastiprinātāji diode neļaus apvērstu pašreizējās caur regulatora un tādēļ nav nepieciešams IN4001.
Īsslēgumu aizsardzība Tas ir ar pašreizējo izpētes rezistors R3.un akumulatora reverse aizsardzību, Fuse.

Apv1965

Paldies es esmu ēkas šīs ķēdes ... meklē kastē ...

I use 4.5 x 3 collas Heatsink.Tas ir ok?
Es plānoju pievienot dzesēšanas ventilators pārāk.

Čau,
Jūs varat izmantot visu backpanel jūsu kaste siltumenerģijas izlietnes.Vertikāli uzstādīts black anodised aluminium siltuma izlietnes ar Fins ir vislabākā izvēle.Jums vajadzētu reāli izmērīt gadījumā temperatūras regulatoru pie konkrētā apkārtējā temperatūrā Max.nominālā strāva un max.paredzams, ieejas spriegums un aprēķināt ierīces Junction temperatūra no ražotāja datiem Θjc.Pievienot šo temperatūru starpība starp Max.Paredzams apkārtējās vides temperatūras un apkārtējās vides temp., kurā mērījumi tika veikti.Kopējais temperatūrai jābūt arī saskaņā ar Max robežās.Krustojums temperatūra ierīces norādīta.
Sveicieni,
Laktronics

Vai kāds man pateikt, cik ilgi tas būs vajadzīgs, lai maksājumu 35AH Battery ja varu izmantot LM350?Arī var "Charging Complete" LED jāsniedz norādīt pilnīgi uzlādētu akumulatoru?

bipinravalia wrote:

Vai kāds man pateikt, cik ilgi tas būs vajadzīgs, lai maksājumu 35AH Battery ja varu izmantot LM350?
Arī var "Charging Complete" LED jāsniedz norādīt pilnīgi uzlādētu akumulatoru?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back