Jautājumi par PLL

M

mady79

Guest
Hi All,

Es cenšos saprast, ko tas Ierakstiet PLL nozīmē?. Es zinu, ka pateiks, cik daudz stabi atrodas izcelsmes vietā. Vai apmēram vienu attiecas TYPE, ordeņa PLL ziņā Lock laika un frekvenču un fāzes drift izmaiņas Reference Pulkstenis ievades biežums.

Thank you in advance!

I tipa PLL cilpa filtri neliecina par integrētu rīcību (neintegrējas vai vidējā cilpa filtrs).Tām nav pole pēc izcelsmes, to TRANSIMPEDANCE ir rezistīvu zemām frekvencēm.Tas nozīmē, DC komponentu izejas spriegums ir tikai nosaka ciklu, un impulsa amplitūda ievades signāla.PD produkcija ir pulss visu laiku, lai nodrošinātu tuning spriegumu VCO.

II tipa PLL cilpa filtri ietvert integrators radīt polu pie izcelsmes (integrējot cilpa filtrs).Tādēļ pie zemām frekvencēm TRANSIMPEDANCE ir Capacitive.Izejas spriegums ir atkarīgs no vēstures ieejas signālu - slēgtās stāvoklī, tikai bez idealities PD / CP izveidot pākšaugi un virma ar VCO kontroles spriegums.Posms detektors parasti ir tri-state produkciju.Rīkojuma numurs un stabi.

PLL veidi ir integrētāji skaits cilpa pārraides ...VCO darbojas kā viens integrators (spriegums pakāpeniski )....Tā zemāko vērtību veids ir 1, jo nav PLL bez VCO.
Maksa sūknis ir otrais integrators (I / SC), lai maksa sūknis PLL tips ir-II

Es gribētu zināt, kā TYPE 2 PLL var izsekot ar ieejas atsauces biežuma izmaiņas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back