jautājumi par CMFB no Razavi s textbook

A

airboss

Guest
Sveiki, man ir jautājumi par 2 piemēriem par Razavi grāmata. Viņi uz p.321 un p.322 un es pievienot skaitļus šeit. Jo 9.39 attēlā, Razavi liecina, ka, ja abi Vout1 & Vout2 kāpums, drenāžas straumes M3 un M4 palielinās un Vout, cm samazinās. Ko es nesaprotu ir, kāpēc ID3 pieaugums un ID4 iemesli kritumam Vout, MK? Arī 9.40 attēlā, es zinu, kad Vout1 un Vout2 kāpums, drenāžas straumes M5, M6 samazinājums, bet kāpēc tad Vout, MK ir arī jāsamazina? Paldies par jebkuru palīdzību!

Sveiki, jūs varat domāt par to divos veidos: 1. Kā spriegumu, aizmirst par straumes tagad, un pārbaudīt ceļu mazu signālu no CM sajūtu un atpakaļ uz to, pārbaudiet, laika kādā brīdī pieaugums radīs palielināt vai samazināt par citu "par kopējo avots tas apgriežot, lai kopīgiem vārtiem tā ir nav un tā tālāk. " 2. Kā īstermiņa, atcerieties, ka kā es pieaugs pats W / L, Vgs jāpalielina, bet arī VDS mainīsies, Atcerieties Id vs VDS ģimenes pagriezieni, pie diff. Vgs, līknes bija slīpumu 1/ro par īso kanāls ro nav tik liels, tagad izdarīt slodzes līniju, jūs atradīsiet, ka es iet uz augšu, lai Vgs bet VDS samazinās ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back