jaunajām un vecajām

Z

Zobenzivs

Guest
Čau,
Man ir jautājums jums visiem.
Kāda ir nozīme, kam vienmēr jaunāko programmatūru un modeļus?
Es redzēju daudz IEEE dokumentos, kas tās izmanto vispārējā SPICE (parasti PSPICE un HSPICE) un 4 1 līmenim.
Viņi cenšas sniegt ideea un ne sofisticated modelēšanas rezultātus.
Īpaši cilvēkiem, kuri vēlas mācīties (students) Es domāju, ka viņiem nav vajadzīga fancy simulatori.
Cilvēki, kas strādā šajā nozarē arī nav nepieciešama jaunākās versijas, jo viņi strādā ar modeļiem un programmatūru, ko uzņēmējsabiedrības un Fab.

Varbūt mans viedoklis ir ne tik pareizs.Es ceru, ka jums uzrakstīt savu viedokli.

atā

Jūsu novērojumi raksturo mani.

Mana pārliecība ir mums piemērots instruments, lai darbu.

Es joprojām izmantot SPICE programmu no apmēram pirms 20 gadiem.Tas ir tik vecs, ka tā uzņemas ASCII teksta failu ievadi.Man ir mikroviļņu simulators, kas ir vēl daudzi gadi.Man patīk, jo ASCII teksta fails, kas veidotas no moduļiem var ērti rediģēt.Mūsdienu versija šīs programmas ir lietotāja ievadierīces dialoglodziņi kas vajadzīgi daudzi galvenie insultu audzināt un jāaizpilda

Daudz jaunākas versijas programmu noņemt noderīgas funkcijas un pievienot bezjēdzīgi iezīmes.Esmu dzirdējis baumas, ka pēdējā vēl nav laisti versiju mikroviļņu simulators programma ir automātiska darbība testa iekārtu, kas dažiem no mums savu automātiski veikt mērījumus lielākā daļa no mums to nevēlas.

Jums ir daļēji taisnība, daļēji nē.

Gandrīz visi inženieri tagad izmanto BSIM modeļi, kas ir līmeņi 49, 52 ir atkarīga no jūsu programmas.Tikai neliela daļa skolēnu tagad izmantošanas līmeni, piemēram, 1 un 3, ka tāpēc, ka viņi izmanto * gandrīz * rokas aprēķinos izmantojamos vienādojumus izmantot grāmatas, lai tās varētu pārbaudīt savu sākotnējo dizainu.Bet gan ar silīcija, Jums ir jābūt patiesi sarežģītus modeļus par šādu darbu.

Ja jūs runājat par SPICE simulatori, visvairāk uzlabojumi nāk no pievienoja jaunus modeļus, vai jaunā modeļa uzlabojumus.Arī daži ietver jaunus matemātisku algoritmu, lai labāk konverģences un ātrāka darbība, kas var būt ļoti kritiska dažiem dizaineriem.

Par mani, es nedomāju, meklēt jaunu versiju pirms es redzu, ka es nevaru dabūt to, ko es gribu no vecā ar saprātīgas pūles.

Daudz uzlabojumus patiešām ir darīts kļūdu noteikšanu GUI un dažiem citiem jautājumiem, kas neietekmē projekta, ja esat pietiekami gudrs, un dažiem var pastāvēt tikai atjaunot veco virknes, kas tika izmantoti, lai radītu licenci vecākās versijas!

Fab tikai nodrošina jūs ar modeli karti (modeļa parametru) (vai visa projekta komplekts), kas nesatur programmatūru, protams.Bet tie sniedz jums komplekts piemērots JŪSU programma (HSPICE, ELDO, Cadence ... uc), kas radīs simulāciju, kas ir ļoti tuvu silīcija to fab.Ja jūs vēlaties veidot SOI mikroshēmu un jums nav programma ietver SOI modeli, jums ir jāatrod vienu.

Hope that helps

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back