jaudas pastiprinātāju

K

khos

Guest
Man vajag jaudas pastiprinātāju strāvas ķēdes (Ground iekļūst Radar) projektu, man ir impulsu ģeneratoru un Crystal OSC. ar freq .= 60Mhz un reizinātājs manā projektā. Man vajag jaudas pastiprinātāju, lai palielinātu jaudu pirms nosūtīšanas to caur Antenas

Kādi ir Jūsu izstrādāšanas mērķi / vajadzības šajā pastiprinātāju ... Gain, izejas jauda, joslas platums, efektivitāti, enerģijas avots, ieejas pretestība, izvades impedance, utt?

Gain par TX ir 10 db, un ieguvums RX ir 20 db
Tas ir viens ierobežojums, ir daudzi citi, ir jādefinē pirms varat sašaurināt, kāda veida pastiprinātāja jums ir nepieciešams. Arī minēts saņem peļņu nozīmē, ka jums vai nu ir otrā antenas saņem, vai arī jāmeklē TX / RX maiņas laiks, ceļa atsevišķi, un uztvērēju specs. Tas varētu nozīmēt lielas jaudas slēdzis pie antenas (elektromehāniskie, PIN diode, uc), vai cirkulācijas. Es domāju, ka jums ir nepieciešams labāk definēt jūsu vispārējo sistēmu projektēšana. Sākt ar blokshēma, lai jūs varat sākt norādītas arhitektūra, kas ietaupīs Jums no sprādziens aparatūru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back