jaudas pastiprinātāji konstrukcija un kurās izmantots LDMOS FET

B

B

Guest
Hi,

Es meklēju, lai izstrādātu jaudas pastiprinātāji, izmantojot NE5520379A pie 2.4GHz.Es esmu relatīvo iesācēju pie projektēšanas RF jaudas ampēri un esmu meklējat norādījumus par to, kā iet par atbilstību amp uz 50ohm un ieejas un izejas.
Man ir S-parametri ierīces un vēlētos uzzināt, ja ir laba (bezmaksas) programmatūru, ko var izmantot, lai izstrādātu atbilstības sadaļās.Es esmu redzējis dažus dokumentus par jaudas pastiprinātāji dizainu, bet tās visas minēt ļoti dārgas programmatūru (mikroviļņu birojs uc).

Man bija iespēja skatīties iekšpusē esošo un pamanīju lopad par dīvaini un brīnišķīgi meklējat atbilstošas sadaļas iegravēti uz PCB un bija jautājums, kā viņi iet par darbu visiem, kas ārā?Es patiešām appreciate jebkuru palīdzību, paldies.

Dear Friend,

Mans padoms ir, lai jūs varētu izvēlēties citas ierīces, ja jums ir, lai izveidotu 2.4GHz PA.

Dažas nedēļas atpakaļ man bija piešķirta dizainparaugu 2 vati PA darbojas 2.4GHz.Mūsu kompānija mēs esam kā standarta procedūru, lai raksturotu visas ierīces, pirms turpināt ar dizainu.Tātad, es tomēr par NE5520379A.Pēc slodzes un avotu pull mērījumus, šo ierīci raksturo darbam 1.8GHz max ar aptuveni tādu pašu datu lapu's specs.Tomēr pie 2.4GHz iegūt velmēto pretī par 3dB, norādot kopējo nepiemērojamību šajā frekvenču diapazonā.Tātad, ja jūs vēlaties, jūs varat izmantot šo pieredzi un netērētu savu laiku, jo man jau bija iet uz citu ierīci cits.

Es nezinu par jūsu pieteikumu, bet jums ir vairākas citas izvēles attiecībā uz šo frekvenču un jaudas diapazonā.

Attiecībā uz atsaucēm, es ieteiktu grāmatu no Steve C. Cripps: RF Pastiprinātāji bezvadu sakaru un Advanced Techniques ar RF jaudas pastiprinātājs dizains.Šīs grāmatas apraksta metodes, kā iegūt jūsu atbilstību shēmas, neizmantojot dārgas EDA instrumenti.

NandoPG

Paldies par Jūsu veida konsultācijas.Kāda ierīce jūs ieteiktu darīt PA pie 2.4GHz?

Arī kāda metode atbilstošas jūs izmantojat?Microstrips?Jebkura turpmāka padoms būtu lieliski.

Dārgais draugs,

Atbildot uz jautājumiem:

1 - izvēlaties ierīci jūsu dizaina jums būtu jāatbild uz šādiem jautājumiem:
Kas ir sprieguma padeve jums ir pieejams
Vai jums ir negatīvs spriegums pieejama (lai slīpo GaAs FET)
Kāda ir maksimālā strāva pieejams pastiprinātāju
Kāds ir darbības temperatūras diapazonā PA

2 - tagad par veidu īstenošanas saskaņošanu ķēdes jautājumiem jāatbild šādi:
Kāda veida substrāta jūs izmantosiet, lai būvētas jūsu PA?Šī atbilde ir taisni savienojums ar budžeta projektu.
Kāda veida fiziski nekustamo īpašumu jums izkārtojumu PA.

Piemēram, parasti, kad īsteno shēmu, kas microstrip līnija jums ir mērķis produktivitāti, jo savākt procesa sastāvdaļas var laist dēļi būtu minimums, kad esat PCB masku būtībā atbilst ķēdes komponenti.Ko jūs maksājat par, kas ir: padomes nekustamā īpašuma (galvenokārt pie 2.5GHz) un nepieciešamība izmantot dārgas mikroviļņu substrāta.

Ar otras puses, ja jūs izvēlaties, lai īstenotu atbilstības izmantojot lumped komponenti, kas jums būs vairāk darba ražošanas procesā, bet kuģa "reālais īpašums izmantots būtu daudz mazāks nekā iepriekšējā gadījumā, un arī jūs varētu izmantot lētai substrāta līdz būvēts ķēdē.

Atvainojamies par visiem šiem apsvērumiem, bet nav taisna atbildi uz savu jautājumu.

NandoPG

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back