Jaudas mērīšanas no 3-fāzes Motor kontrolieris / pārveidotājs

B

brucelee2

Guest
Hi All, Im strādā pie projekta manā pēdējā Bakalaura darba, kas saistīts EV testa stenda uzstādīšanas. DC akumulatoru banka (180 V)>> Motor-kontrolieri>> 3 fāzes delta pievienots motoru. Man vajag, lai novērtētu jaudu dažādos posmos. Vai kāds ir ideja jaudas mērīšanai, kas nāk no personas datu apstrādātāja / pārveidotājs? Problēma ir signāls modeļus atstājot kontrolieris, diskrēto sprieguma maiņu. Testa uzstādīšanas tiks izmantoti ar labview un datiem, kas iegūti ar NI lauka punktiem. Es zinu, ka 3-fāzes strāvas mērīšanas ierīces, kas tur, bet neesat pārliecināts, kā viņi rīkosies, kas pakļauts signālu nāk no invertora / kontrolieris. IVE pievienoto attēlu piemērošana gadījumos, kad zondēšana pāri 2 posmos. Jebkuras idejas, kā pasākumu jaudu šajā posmā? Paldies par palīdzību! ;-) Bruce

Es varētu būt nepareizi, bet, varbūt tie ACS pašreizējo sensoru Allegro mikro varētu darīt to. Viņiem ir 80 kHz diapazonā, un tie ir pieejami no 5 līdz pat 200 Ampere's. (Do vietu rc filtru pēc ACS vienādot lasījums) Goodluck.

Motora strāvas būs gandrīz sine viļņu formas un satur tikai nelielu komutācijas bieži sastāvdaļa. Hola efekta strāvas pārveidotāju priekšrocība ir, ka tas var iegādāties zemas bieži strāvas līdz DC bez atslēgšanās frekvenci. Allegro strāvas sensora būtu OK, ja jums nav ļoti augstas precizitātes prasībām.

Hi FVM un walkura es saprotu, pašreizējais būs sine formā, motora tinumu darbojas kā sava veida filtrs. Es pilnībā saprotu, kā mērīt strāvas, im izmantojot LEM moduļus. Tās varas aprēķinu, ka im nav 100% pārliecināts. Es varu filtrēt spriegums ir lielāks nekā posmos (noņemot augstas frekvences harmonikas), bet tas nozīmē filtru. Filtri izraisīt aizkavēšanos, jo vājināšanās ... uc ... atkarībā no biežuma, no šiem signāliem biežums motora ātruma atkarīgi. Būs nepareiza fāžu nobīdes, kas saistītas ar signālu, jo filtru. Vai ir viegls veids, lai noteiktu 3 fāžu elektroenerģijas ar kādu ierīci, ņemot vērā spriegumu signāla forma pār posmā. Paldies par atbildēm Bruce

Par pareizu jaudas mērījumus, Jums ir vidēji produkta momentānās strāvas un sprieguma. Ja, izmantojot filtrus, tie ir jāpiemēro to pašu fāzi pāreja uz spriegumu un strāvu. Jums jābūt skaidram Tomēr, ja jūs vēlaties iekļaut maiņas bieži varas sastāvdaļa ar savu mērījumus. Tie nebūs liels, saskaņā ar spēkā esošajiem vilnim, taču noteiktu summu var sagaidīt. Pretējā gadījumā varat filtrēt PWM bieži sastāvdaļas, ievērojot minētās fāzes prasības.

Power, ko izraisījušas augstās frekvences sastāvdaļas, nav svarīgi, īsti ... Vai jūs domājat, ka šis measurment ierīce darbojas? [Url = http://www.uni-trend.com/UT233.html] Uni-Trend Group Limited "[/url]

Unfortuantely, rokasgrāmatu nestāsta par instrumentiem spēju tikt galā ar PWM spriegumu. Ir zināms risks, kā iegūt nepareizu mērījumu. Jums vajadzētu lūgt ražotājam vai viņa pilnvarotais pārstāvis / izplatītājs, ja dokuments, var izmērīt izejas jauda VFD invertoru.

Slikti dot uzņēmumam zvanu asia, lai uzzinātu ... Es pieņemu, ja ierīce, paraugus pietiekami ātri likmi, lai iegūtu labu vidējo tad lietas ir ok.

Es pieņemu, ja ierīce, paraugus pietiekami ātri likmi, lai iegūtu labu vidējo tad lietas ir ok.
Es piekrītu. Arī efektīvi zemfrekvences filtrēšana būtu OK, tik ilgi, kamēr pašreizējā ir gandrīz obligāts vilnim.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back