Ja vienfāzes maiņstrāvas motors ir labāks nekā trīs fāzes?

K

kabuto15

Guest
Hi.
Man būvētas daži sprieguma avotu invertors piegādes vienfāzes motors.Es satiku kādu personu, kura man pastāstīja, ka, izmantojot vienfāzes indukcijas motors ar invertoru ir ieguvuši nekādas jēgas, jo tas nav ekonomiski.Ok, es teicu.Tagad es vēlos, lai pierādītu, tas puisis, ka dažas īpašas lietojumprogrammas, izmantojot vienfāzes ir labāk nekā trīs fāzes.Varbūt jūs zināt dažas lietojumprogrammas, kur, izmantojot vienfāzes invertoru ir labāka nekā trīsfāzu invertoru?

Kas tieši vienfāzes motors jūsu domas?Motors ir jābūt rotējoša lauka vismaz uzrādīt sākuma griezes momentu.
Tātad "vienfāzes" vienīgais līdzeklis, to var savienot ar vienfāzes tīklam, bet iekšēji, tā izmanto fāzes nobīdes.Lielākā daļa "viens posms"
motori ir vai nu divu posmu (kondensators) motoriem vai sadalīt pole (split fāze) motoriem.

Somethink kā PDK un kontroli līdzīgi kā atskaites lapā
http://ww1.microchip.com/downloads/en/AppNotes/00967A.pdf

ir es domāju, ka tas ir svarīgi ar cik lielu slodzi Jūsu mehānisko ......... tad izlemt, vai iet uz vienfāzes vai trīsfāzu .... bet trīsfāzu ķēdēs būs daudz sarežģītāka nekā vienu ..

MOD: Ceru, ka nav nepieciešams burtiem

Vienkāršā V / f kontrole ir tikai nedaudz sarežģītāka trīs fāzes.Galvenie trūkumi vienfāzes motoru: tā nav sākuma griezes moments, ir nepieciešams kondensators (PSC), tas ir lielāks, mazo efektivitāti.Bet atsevišķos kopsavilkumus I atrast jaunas metodes kontroles vienfāzes (piemēram IRFOC ar ātrumu novērtējums!, ISFOC http://hal.archives-ouvertes.fr/docs/00/43/34/90/PDF/Boussak_tpel_final. pdf ).Kāpēc daži zinātnieki cenšas izstrādāt jaunas metodes?

in VFD applications

Kā expectable, minētā literatūrā nav teikt vārdu par "vienfāzes" mehāniskais ir labāk
VFD pieteikumi
jebkādā veidā.Tikai motivācija šiem dizainparaugiem ir acīmredzams fakts, ka dzinēja tips ir ļoti bieži, un tas nemaksā
dažos gadījumos, lai redizains esošo motoru.

Jo iesniedza shēmas ir pilns trīsfāzu tilti, elektroniskā daļa skaits ir neatšķiras no standarta trīsfāžu
mehānisko disku.Bet sakarā ar nesimetriskas straumes, ultilization ir sliktāk, jums ir arī augstāks autobusu svārstības tekošā un pulsējoša
griezes moments un iespējams arī augstākas vadības pūles.
motors according to their construction.

Bez tam, es paturēt manu viedokli, ka šiem motoriem ir labāk izraudzītas divas fāzes
motoriem atkarībā no to konstrukcijas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back