Ja izkārtojums izmanto Q nejauša kustība var INL un DNL ir <1 LSB?

Y

yen

Guest
Dear all, Es daru 12 bitu DAC. Es simulācijas DAC hspice par FF, TT, FS, SF un SS. Bet DNL un INL ir lielāki nekā 1LSB ar FF un SS (aptuveni 2LSB) Man ir jautājums.. Ja mana izkārtojumu lieto Q ² nejauša kustība, var manu INL un DNL ir mazāks nekā 1 LSB? Thanks. Blakus FF, TT, FS, SF un SS, kas man palaist hspice?

Vai ir kāds ar savu dizainu glitch? Es domāju, ka jūsu INL un DNL ne mazāks 1lsb izmantot Q ² nejauša kustība uz

Pirmkārt, es gribu zināt, kā jūs varat simulēt un pasākums INL un DNL par DAC. Ja jūs izmantojat uzvedības modelis, es domāju, ka INL un DNL var iegūt, pretējā gadījumā, es domāju, ka rezultāts ir doublt. INL un DNL CAP ir statisks parametrs, tikai čips ir izgatavots, parametrs ir meanful. Viņi charactize neatbilstību tranzistors par izgatavot.

jenu,
mana INL un DNL ir mazāks nekā 1 L
Jūs varat sasniegt INL un DNL mazāk kā + / - 1 bitu, patiesībā jums vajadzētu darīt to mazāk nekā + / - 0,5 LSB, arī jūsu nevar sasniegtu monotonicity un novērstu trūkstošo kodiem. 1. Jūs varat noformēt 14-bit izšķirtspēju nevis 12 bitu, tādējādi iespējams iegūt 12 bitu precizitāti. 2. Ja jūs izmantojat svērtās kondensatori vai maksas pārdali tīkla DAC, pamēģiniet izmantot lielu kondensatoru lai samazinātu procentu atbilstības kļūdas dēļ izmēriem. 3. Izmantot 0,5, 0,35 vai 0,25, nevis 0,18 vai 0,13, lai izvairītos no atbilstošas ​​kļūdu un grūtības, kas īsāks vārtu garumu. 4. Uzlabot jūsu bandgap atsauce Vref. Tas ir vissvarīgākais sub-circuit in DAC un ADC.

Hi, jena Vai jūs varat man pastāstīt, kā to darīt simulācijas INL un DNL par DAC hspice? Kā to darīt iestatījumu simulācijas stāvoklis parametrs hspice? Vai jūs publicējat vai e-mail piemēram, mani? Es daru 8-bit pašreizējo stūres AAK. Liels paldies, jenu. Neter

[Quote = neter] Hi, jena Vai jūs varat man pastāstīt, kā to darīt simulācijas INL un DNL par DAC hspice? Kā to darīt iestatījumu simulācijas stāvoklis parametrs hspice? Vai jūs publicējat vai e-mail piemēram, mani? Es daru 8-bit pašreizējo stūres AAK. Liels paldies, jenu. Neter [/quote] Your izejvielas ir pulsa signālus. Tad izlasi savu izejas datus. Varbūt jūs varat izmantot Matlab, lai pārvaldītu jūsu datiem. Pēc tam jūsu var iegūt INL un DNL.

neter wrote: Hi, jena Vai jūs varat man pastāstīt, kā to darīt simulācijas INL un DNL par DAC hspice? Kā to darīt iestatījumu simulācijas stāvoklis parametrs hspice? Vai jūs publicējat vai e-mail piemēram, mani? Es daru 8-bit pašreizējo stūres AAK. Liels paldies, jenu. Neter yeb rakstiet: Jūsu izejvielas ir pulsa signālus. Tad izlasi savu izejas datus. Varbūt jūs varat izmantot Matlab, lai pārvaldītu jūsu datiem. Pēc tam jūsu var iegūt INL un DNL. Hi, jena Vai varat pastāstīt man par deltail Matlab algoritma kodu vai piemēra kods simulācijas INL un DNL metode? Paldies youvery daudz.

Lai modelētu INL un DNL ar Hspice un Specture ir grūti un atkritumi time.Ususlly simulēt pārveidotājs ir FFT ir cita ekonomiskā metode.

[Quote = schwang1970] Lai modelētu INL un DNL ar Hspice un Specture ir grūti un atkritumi time.Ususlly simulēt pārveidotājs ir FFT ir cita ekonomiskā metode. [/Quote] Dārgie schwang1970, es cenšos izmantot Simulink darīt / D. Es varu izveidot savu ieguldījumu. Bet mana ieejas ir 0 vai 1. Tie nav regular.How man darīt, ka mans izejvielas savienots manu 12 bitu D / A. Un kā es varu darīt FFT? Man ir rakstīt FFT kodu MatLab? Vai jūs varat man pastāstīt sīkāk? Vai man piemēru. Pateicoties ļoti daudz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back