Izvietojuma

E

energeticdin

Guest
Čau

Lūdzu, pasakiet man,,,
In floorplanning stadijā, vai mums ir vieta tikai makro radīšanas zonas, roku vai mums ir vieta stdcells (moduļi) arī ir galvenā joma .....

Es domāju, ka stdcells var izvietot pa instruments pats izvietošanas stadijā ...
tas ir rituāls?

Tagad es esmu laist tikai makro galvenā joma un stdcells Thro Izvietojuma pasākumus, no rīks ...Bet es vispār nesaņemu Target izmantošanas un efektīva utilixation vērtības, dodot komandu "chekcFPLAn-reportutil" vai izmantojot gui "Floorplan - chekc Floorplan" ..tas dod ...

Core izmantošana = 69.822605
Efektīvu izmantojumu
Moduļa vidējā blīvuma = 0,673.
Blīvums dizains = 0,673.
= Stdcell_area 1057600 (1795170 um ^ 2) / alloc_area 1.570.850 (2.666.361 um ^ 2).
Pin Blīvums = 0,332.
= Kopējais # no 456.849 tapas / kopējā Instant platība 1.377.556.

Tas nozīmē, kas ir Target izmantošanas un Effective Utilization?

Es pajautāju daži draugi, viņi piemin, ka vieta, kas moduļus iekšā kodols ir un pēc tam pārbaudiet TU ES ...tas ir rituāls?Thanks in advance

energeticdin wrote:

ČauLūdzu, pasakiet man,,,

In floorplanning stadijā, vai mums ir vieta tikai makro radīšanas zonas, roku vai mums ir vieta stdcells (moduļi) arī ir galvenā joma .....Es domāju, ka stdcells var izvietot pa instruments pats izvietošanas stadijā ...

tas ir rituāls?Tagad es esmu laist tikai makro galvenā joma un stdcells Thro Izvietojuma pasākumus, no rīks ...
Bet es vispār nesaņemu Target izmantošanas un efektīva utilixation vērtības, dodot komandu "chekcFPLAn-reportutil" vai izmantojot gui "Floorplan - chekc Floorplan" ..
tas dod ...Core izmantošana = 69.822605

Efektīvu izmantojumu

Moduļa vidējā blīvuma = 0,673.

Blīvums dizains = 0,673.

= Stdcell_area 1057600 (1795170 um ^ 2) / alloc_area 1.570.850 (2.666.361 um ^ 2).

Pin Blīvums = 0,332.

= Kopējais # no 456.849 tapas / kopējā Instant platība 1.377.556.Tas nozīmē, kas ir Target izmantošanas un Effective Utilization?Es pajautāju daži draugi, viņi piemin, ka vieta, kas moduļus iekšā kodols ir un pēc tam pārbaudiet TU ES ...
tas ir rituāls?
Thanks in advance

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back