Izveidot pašā periodā pulksteni ar dažādām fāzes?

F

feel_on_on

Guest
Sveiki, kāds var man pastāstīt, kā izveidot tādu pašu peiord pulksteni ar dažādām fāzes? Es tikai gribu rakstīt testbench. uz visiem laikiem vai vienmēr?

Ja oriģinālā pulkstenis ir ārpus testbench, jūs varētu izmantot transporta kavēšanās. Ja oriģinālā pulkstenis ir no testbench process, vienkārši varētu izveidot citu procesu ar papildu sākotnējo kavēšanos, vai radīt gan pulksteņi pašā procesā.

Čau, Jūs varat izmantot vienu invertoru ieviest 180deg fāzes nobīdes. Ja jums ir nepieciešams vairāk informācijas, sazinieties ar mani. Sveicieni, N. Muralidhara

Vienmēr # T_half_period clka = ~ clka; piešķirt clkb = # phase_delay clka, varbūt, ka ir noderīgi.

izmantošanu vienmēr, vienmēr @ (original_clk) phase_shifted_clk

padarīt kavēšanās rutīnas, lai sasniegtu fāzes nobīdes var būt divas patentbrīvo (abu tipu laika ).... pirmā ir kavēšanās jums ir nepieciešams, lai sasniegtu fāzes nobīdes (ex: Tdelay) ... otrais ir pulksteņa laiku ka jūs plānojat vadīt dizaina (ex: clock_period) ... tad noteikt vesels skaitlis diapazonā no 0 līdz (Tdelay / clock_period) ... pastāvīga delay_count: dabas: = (Tdelay / clock_period), signāls delay_counter: dabas diapazonā no 0 līdz (delay_count - 1), un pēc tam veikt counter kas skaita no 0 līdz delay_counter ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back