Izveidot netlist no izkārtojumu!

L

letan

Guest
Es lietoju Cadence izkārtojumu. Man vajag radīt netlist no izkārtojumu, lai modelētu. Kā veikt netlist ievades failu, lai modelētu? Lūdzu palīdziet man! Paldies.

Pirmkārt, jums ir jābūt ekstraktu LIB. Pēc tam, jūs varat ekstrakts netlist ar dīva vai kalibru. No iegūtās izkārtojums mēs varam iegūt netlist.

Hi, ianalog! Paldies par jūsu replay, bet: Kas ir komandu izkārtojums, lai iegūtu LIB un kā darīt, lai iegūtu netlist ar DIVA? Tā izkārtojums (Cadence) Tools -> Simulation -> Citi tad Rīkjoslā Simulation -> Inicializēt parādīt Simulation Run Directory tad Simulation -> Netlist / Stimulēt iegūt netlist bet es nevaru. Man vajag ekstrakts netlist no izkārtojumu, lai modelētu izkārtojums pēc reģistrēšanās KDR un LVS.

padarīt lelli netlist un palaist LVS, varbūt jūs varat saņemt netlist no izkārtojuma

Vai jūs vēlaties palaist post simulācijas, lai nodrošinātu, ka jūsu izkārtojumu varētu strādāt pareizi ar parazītisku risistors vai kondensatoru? Varbūt jums vajadzētu izmantot LPE un PRE instrumentus, lai iegūtu pilnu netlist jūsu simulāciju. Sūtīt pa mobilo tālruni wap.edaboard.com

Šķiet atkarīgas no tā, verificētājam lietojat. Cik es zinu, kā DIVA, Assura un Calibre ir atšķirīgas pieejas.

[Quote = waxtomato] izdarīt maketa netlist un palaist LVS, varbūt jūs varat saņemt netlist no izkārtojuma [/quote] Laba metode .. bet u aprunāt iegūt parasitics ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back