izveide pēc pasūtījuma * do failus XILINX ISE & Modelsim

N

nanisan

Guest
Sveiki

I have created custom * Vai skripta fails izmantot ModelSim uzvedības simulācijas, nevis automātiskās <file_name>. FDO vienu.

Lai izveidotu failu, man pēc soļiem uz XILINX lappusē:http://www.xilinx.com/xlnx/xil_ans_display.jsp?iLanguageID=1&getPagePath=18226&BV_SessionID =@@@1755041703,1131089340@@@& BV_EngineID = cccfaddgdkmieklcefeceihdffhdfkf.0
-------------------------------------------------- -----------------------------------
Lai novērstu Project Navigator ielādēt default signālus vilnim, logu, jums vajadzēs izveidot pielāgotu DO failu.Izpildiet šos soļus:
1.Copy automātisko DO fails, ko rada ISE un piešķir tai jaunu nosaukumu.Piemēram, ja jūs izmantojat uzvedības simulācijas un jūsu testbench nosaukums ir "top_tb" kopēt "top_tb.fdo" un pārdēvēt to par "top_tb_custom.do".
2.Open kopiju teksta redaktorā.
3.Komentārs no aicinājums ". Udo" file:
# # <testbench_name>. Udo
4.Komentārs no "pievienot vilnis *" komandu:
# # Pievienot wave *
5.Pēc "# # pievienot vilnis *" pievienot jaunu līniju, kas aicina saglabāto vilnim uzstādījumus:
do <wave_name>. darīt
6.Pēc izvēles pievienot "log-r / *" komandu pēc līniju no 5 ātrumi (skatīt iepriekš iegūtu vairāk informācijas par log-r / *).
7.Projekta Navigator, ar peles labo pogu noklikšķiniet Stimulēt procesu un izvēlieties Properties.
8.Neatķeksējiet izmantotu automātisko Do failu.
9.Check "Use Custom Vai File" un izvēlieties pielāgoto DO failu, ko izveidojāt.
-------------------------------------------------- ------------------------------------Tomēr, kad mēģinu palaist ModelSim no XILINX, neviens manā pielāgotas komandas *. darīt lietas, šķiet, ir jāatzīst.

Vai kāds varētu man ieskatu par to, ko es daru nepareizi, vai kā iet uztrauc lietošana pasūtījuma darīt lietas kopumā?

Pateicība

hai,

U var ur ievades šādi

vsim skaits - subjekta nosaukums ir skaits vsim ir slodze komandu modelsim
pievienot waves *

spēkā CLK 0 0ms, 1 33ms, 0 66ms-r 66ms
spēkā RST 1 0ms, 0 50ms
spēkā clk_en 0 0ms, 1 100ms
palaist 2000ms - laika periods, lai palaistu

izņemot iepriekšminēto failu ur projekts mapes kā "count_do.do".
Tad simulācijas iespēju neatķeksējiet automātisko do iespēju un pārbaudītu pasūtījuma iespēju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back