M
mtwieg
Guest
Kamēr atpakaļ, kas pavediens par manu mēģinājumu, lai saņemtu norādīto JS no AD8331 LNA. Ka nav izstrādāta (neskatoties apspriedusies ar AD pieteikumu inženieris), tāpēc es domāju, es esmu dodas uz nepieciešamību roll savu diskrēto LNA. Mans pieteikums ir šaurjoslas (varbūt 200KHz) ar centrālo frekvenci no 7-15MHz (nav pārliecināts, pagaidām). Es esmu cerot uz NF mazāk nekā 1dB no 50 avotiem (lai gan man būs nepieciešams zināms impedance transformāciju pie ieejas). Labais tagad es tikai vēlos, lai iegūtu priekšstatu par to, ko tehnoloģijas varētu dot labu NF šādā frekvencēs. Es meklēju pie GaAs FETs, dual gate silīcija FETs, HEMTs, utt, bet neviens no tiem ir specced turpmāk 100MHz. Arī pirms kāds iesaka, ka, man nav vajadzīga piekļuve labas simulācijas programmatūru, piemēram, reklāmas vai Ansoft. Arī es esmu preemptively izmeklēšanas metodes trokšņa raksturošanai, bet joprojām esmu pārliecināts, kā pieeja šo. Man ir pieeja labu signālu analizatoru ar NF mērījumu setup, un pieklājīgs tīkla analizatoru. Vai jūs domājat, ka tas būtu nepieciešams, lai novērtētu ieguldījumu minēto troksni strāvu un spriegumu, tad aprēķināt manu troksni pretestību un spēles uz šo jautājumu? Vai man tikai mēģināt atrast optimālo pārdomu koeficientu Ar mēģinājumu un kļūdu? Paldies jau iepriekš.