Izvēloties ieejas pretestība punktu.

J

johnson.mike

Guest
Hello all,

Es esmu pie mācīšanās posmā pastiprinātājs design.I izvēlētā Transistor ierīces un spēj izdarīt iegūt un troksni aprindas simulācijas programmatūru.
Bet es dont zināt, kā, lai izvēlētos ieejas pretestība punktu transistor.Can anybody help me to, kā izvēlēties input impedance punkts tranzistors, pamatojoties uz peļņu un trokšņa aprindās.

sveicieni,
johnson.

Čau

Jūsu troksnis aprindās ir izdarīti gamma_s plaknē un Jūsu ieguvums varētu būt gamma_s, atkarībā no tā, kāda veida pieaugums tiek norādīts.

Tātad jūs izvēlējāties pārdomas koeficients (gamma_s), kas sniedz jums vēlamos troksni skaitli vai vēlamo pieaugumu.Jūs pareizi redzu, ka divi ir kompromiss.
Ja jums nepatīk, izmantojot Pārdomu koeficientu jūs varat aprēķināt, ir izturība un pretestība.

Sveicieni

hi tyassin,

Paldies par Jūsu atbildi.
Patiesībā es cenšos atkārtot dizains (pastiprinātāja apmācība), kas norādīta zemāk saiti ansoft dizainers.
http://www.zen118213.zen.co.uk/RFMicrowave_Theory_Files/Amp_tutorial.pdf

Par vienu lapu no: 9, iepriekš minēts pamācību es esmu atkārtoti ansoft dizainers, pieejamas pieaugums (Source) -12,5 dB un trokšņa loks-2dB.From šiem kā, lai izvēlētos ieejas pretestība punkta ierïci.Attached šeit ir ekrānuzņēmums no smith rīks ar iepriekš minēts aprindās.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Čau

Es tikko pamanīju, ka jūsu Gain_max un Noise_min neatrodas tajā pašā plankumus kā pamācību?

Es redzu, ka apmācība ir iegūti no S-parametru faila datu, jūs izmantojat vienādas?

Sveicieni

tyassin wrote:

ČauEs tikko pamanīju, ka jūsu Gain_max un Noise_min neatrodas tajā pašā plankumus kā pamācību?Es redzu, ka apmācība ir iegūti no S-parametru faila datu, jūs izmantojat vienādas?Sveicieni

Čau

Izskatās labi failu, bet jūsu troksni aprindās nepatīk tie atrodas pareizajā vietā.

tyassin wrote:

ČauIzskatās labi failu, bet jūsu troksni aprindās nepatīk tie atrodas pareizajā vietā.

Čau

Jā, es nedomāju.Ja Jūs meklējat viņai šajā vietā, es uzskatu, ka varat to atrast.

Sveicieni

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back