Izvēloties acu lielumu CST Mikroviļņu Studio

E

emmagood

Guest
Čau, Es cenšos modelētu struktūru ar 1 um. kā mazākais izmērs. Vai kāds ir pavediens par to, ko acs uzstādījumiem vajadzētu es:-D. Es lietoju CST 2010, kā līdzeklis, un frekvenču diapazons ir 00-40 Ghz. Paldies, Emma.

jūs var sākt ar 1 / 10 norma (10 šūnas uz viļņa maksimālo frekvenci), bet kas nedrīkst saplūst ar pareizo rezultātu. Pēc sākotnējās simulācijas redzēt, kas notiek tajā minimālo izmēru daļu. ja jūs redzētu nozīmīgām izmaiņām lauku pašreizējās netālu minimālo izmēru daļu, tad jums var būt nepieciešams palielināt acs blīvumu. Ja kopējais linuma acu izmērs kļūst milzīgs, tad jūs varat domāt par reģionālo rokasgrāmatu meshing. g86

Es domāju, ka 10 šūnas / lambda ir pietiekami, es aicinu CST pieteikumu inženieris, viņš teica, tas ir pietiekami, ja u pieaugums maz atšķirību parādīsies

Es domāju, ka u var ņemt to 20 šūna ir labāk šo šūnu lielumu iedodiet man labākus rezultātus, Mēraparāti

Paldies g86, abdoegg un aaea3 par jūsu palīdzību. Es centīšos šo out.

i ar u, bet ja mēs runājam par lielas virsmas, piemēram, masīvu un parabolisks atstarotāji, es domāju, ka 10 šūnām / viļņa garums ir piemērots, ka tas, ko es nozīmē

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back