Izvēlieties ierīci,

A

Alex Max

Guest
Hi All, Man vajag atrast 16 bitu ierīci, kas ir vismaz 12 analogās ieejas (12 kanālu mux) + 6 PWM izejas (mans pieteikums ir 6 kanālu maksimālā jauda punktu tracker), un dažas citas biežāk pazīmes (I2C, reizinātājs, RISC arhitektūras un tā tālāk). Es ļoti augstu vērtēju komentārus, kā es pat nezinu arī dažādu ražotāju 16 bitu MCUs. (Pat tikai sarakstu 16 bitu MCU manufacurers vērts, apskatot būtu liels, lai būtu sākt savu izmeklēšanu līdz šim , man bija apskatīt Microchip ierīces Tie ir 16 kanālu ADC pieejamām ierīcēm, bet 5 PWM izejas, šķiet, ir maksimālais.. Esmu arī apskatīja TI MSP430s ar līdz pat 7 PWM izejas pieejams (taimeris B7 modulis), bet ne vairāk kā 8 ieejas ADC Kas ir laba nākamais solis?! Kā par Motorolas, jebkurš labs savu pieteikumu? Arī es esmu dzirdējis dažas citas MCU ražotājiem, piemēram, Hitachi, NEC, Oki bet es esmu pilnīgi clueless. Thank you very daudz komentārus. Visu to labāko, Alex

Hi Alen, es varu ieteikt 8051 kodols ar 16 bit ADC, RISC arhitektūras un visu to. Pat 6 PWM produkciju's var radīt, izmantojot programmējamās counter masīvs. Bet var būt jums ir, lai 16-1 Analog MUX vai (divas 8-1 AMUX., Jo tur ir 2 16 bit ADC's) Šī uC pilns nosaukums ir C8051F060. Ja izmantojat šo uC pārliecinieties, ka jūs izmantojat ārējo atsauci ar mazāku noise.This uC ražo SiLABS jūs varat apmeklēt www.silabs.com par datu lapā. Šis uC ir divas DAC ir arī. Bet izbraukšana izmaksām. Tas var būt nedaudz pārspīlēta Indijā es to pirkusi 1800Rs (apmēram 36 $) Attiecībā, Sudhir

Hi Jūs varat izmantot ARM labāko kodols LPC213x, viņš to visu arī daudz vairāk funkciju un zemāku izmaksu no 8051Fxxx Bet tas 32 bitu apstrādi Visu labāko Bobi

Puiši, Jūsu ieguldījums ir patiešām appreciated. Es ņemšu detalizēti apskatīt ieteicams ierīces, lai redzētu, ka tie atbilst .. Man nav nekas iet uz 32 bitu tiešām bez papildus enerģijas patēriņa bieži vien ir saistīta ar to (tas ir saules / akumulatora barošanu pieteikums), lai tas ir iespējams, ir labs ieteikums. Paldies!

Hi Alex, Izmēģiniet jauno dsPIC nokomplektētus mehāniskos kontroles ic no Microchip, 4-5 pāri PWM, 16 bitu ,6-10 kanālu ADC 10-12 biti, 120 MIC operation.Optimised uz c arch, PLL, kontroles algo par PWM, PID, SPI, I2C, ausart, flash EEPROM. Izvēlējās IC, lai atbilstu jūsu need.Demo versiju c 30 sastādītāja brīvi lejupielādēt. Hope this helps.

Cheers Alliegro. Es tikko sapratu, man ir lielāka problēma tiešām: ierīcei jābūt CMOS OTP nevis flash: (Tas ir tāpēc, ticamība (jutību pret radiāciju, jo īpaši) Cheers, Alex.

Izmēģiniet jauno 16-bitu PIC24 sērija mikrokontrolleru no mikročipu. Viņi ir 1,5 Megasamles / s AD, un tas ir iespējams 12 kanāliem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back