Iztērēti Gerber failus no Allegro līdz Factory

R

ronf6co

Guest
Sveiki, es tikko pabeigts izkārtojumu ļoti sarežģīta ķēde 16,3 Allegro, i sūtīt savus Gerber, lai rūpnīca, kas ražo to ar visiem slāņiem u var iedomāties. Thet man atsūtīja PDF, ka pieprasījums visus failus formātā gerbers, kas tiem nepieciešams, un es tiešām nezinu, kā eksportam jebkuru no tā. Es esmu pievienojot PDF un stāsta jums failus man vajag un es ļoti appruciate ja kāds var man pastāstīt, kā eksportēt šos failus: 1) LC1612D.gtl - Top Layer Photoplot 2) LC1612D.gbl - grunts slāņa Photoplot 3) LC1612D. GTS - Top Lodēšanas maska ​​Photoplot 4) LC1612D.gbs - Bottom Lodēšanas maska ​​Photoplot 5) LC1612D.gto - Top pārklājuma Photoplot 6) LC1612D.gbo - Bottom pārklājuma Photoplot 7) LC1612D.gp1 - Iekšējā Plane 1 Photoplot 8) LC1612D. GP2 - Iekšējā Plane 2 Photoplot 9) LC1612D.gd1 - Urbšanas Drawing Photoplot 10) LC1612D.gg1 - Drill Guide Photoplot 11) LC1612D.drl - NC Urbšanas Photoplot 12) LC1612D.drr - NC Urbšanas ziņojums 13) LC1612D.ldp - Layer Pairs Eksportēt failu par 14 PCB) LC1612D.rul - KDR Noteikumi Eksportēt failu par 15 PCB) LC1612D - RoundHoles.txt - NC Urbšanas List 16) LC1612D - SlotHoles.txt - NC Urbšanas List 17) LC1612D.REP - Individuālā slāņa, ko izmanto diafragmas saraksts 18 ) LC1612D.apr - atvērums 19) LC1612D.EXTREP - Gerber failu paplašinājums ziņojums 20) LC1612D.GTP - Top Solder Paste Photoplot 21) LC1612D.GBP - Bottom Solder Paste Photoplot

Mēģiniet šo: [url = http://starredreviews.com/gerber-file-generation-in-allegro/7484/] Gerber fails paaudzes Allegro [/url] Jūs faktiski var google meklēt kā, lai radītu Gerber dati.

sveiki atkal manufactore ARI, ka nav manā Gerber otline, manā izkārtojums man ir viens valdes Geomtry / Struktūra, bet i dont redzēt to Gerbers un manufacotrer arī, var kāds man palīdzēt ar šo? paldies!

mēģināt, lai pārbaudītu slāņa nosaukumu jūsu izkārtojumu, un to pārbaudīt, ģenerējot savu Gerber dati.

Hi ronf6co Jūs varat pievienot kuģa kontūru Art failu paaudzes tabulas manuāli. 1. izslēdziet visus slāņus redzamību. 2. Ieslēdziet kuģa geomenty kontūru. 3. Iet uz mākslas darbu paaudzei tabulā. 4. izvēlieties vienu, mākslas failu mapi (ex: top) 5. tiesības klikšķi un izvēlieties pievienot iespēju. 6, Know valdes ieskicēt pievienoti. Mākslas failu sarakstu, jums radīt photoplot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back