Izstrādātu piegādes komutācijas ķēdes!

I

ishaan3731

Guest
Patiesībā šī shēma ir saistīta ar piegādēm no elektrotīkla, kas ir 220V AC (50 hze) šis piedāvājums ir ....... atkāpās pēc transformatora uz 6V AC, 50Hz ...... tad es esmu, izmantojot tilta taisngriezis, lai pārvērstu šo 6Vac uz DC spriegumu .... un izmantos šo līdzstrāvas spriegumu darboties savu vadīto balstītu dienas gaismas lampa un nelielu dc motors (modelēt ar ventilatoru) ........... Šajā ķēdē modifikācija ir tas, ka kad es izslēgtu piedāvājumu no elektrotīkla šī shēma būtu jāņem piegādi no dc akumulatoru 6V un tādējādi saglabāt plūsmu līdzstrāvas spriegumu uz LED dienas gaismas lampa un līdzstrāvas motoru. Un atkal, kad ieslēdzu elektrības tīkla tas ir jāsāk veikt piegādi no elektrotīkla un izslēdziet piegādi ņemts no dc akumulatoru!! Tagad es ceru, ka tas WÜD būt pilnīgi skaidrs u viss!! {PIEZĪME: i dont vēlaties iekļaut akumulatoru uzlādes ķēde .... kā i dont vēlaties uzlādēt savu dc akumulatoru Es tikai gribu to izmantot laikā manu AC piegāde tiek siwtched off .....!! } Lūdzu, palīdziet man par to, kā sākt ti. concpet un komponenti, kas jāizmanto!! Ja iespējams, lūdzu, sniedziet blokshēma vai shēmas diagramma ar ur paskaidrojumu. __________________

Vienkārši relejs slēdzis ... [PIEVIENOJIET = CONFIG] 70.966 [/ PIEVIENOJIET Recueil diode slēdzi ... [PIEVIENOJIET = CONFIG] 70.967 [/PIEVIENOJIET]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back