Izstrādāšana Embedded izsekošanas sistēma

G

GeekWizard

Guest
Dear all,

Man vajag, lai padarītu prezentāciju par to, ko jāņem vērā arī, izstrādājot sekošanas sistēma iestrādāta CIT produktiem.

Man ir googled šādām sistēmām, kā arī par šajā valdē, lielākā daļa cilvēku liecina, GPS-GSM iegultās sistēmas, ti, atrast vietu ar GPS moduli un nodot informāciju, izmantojot GSM tīklu.

Mani jautājumi: --

- Vai ir kādi citi šādām sistēmām availabe par CIT produktiem?
- Kādi faktori ir svarīgi, bet izstrādājot šāda sistēma?Es nevaru iedomāties () elektroenerģijas padeve (b) Izvēloties mikrokontrolleru (c) Tīkla drošības Jebkura citiem?

Many thanks.

Firma Adobe ogłosiła wyniki finansowe za pierwszy kwartał tego roku obrachunkowego. Udało się uzyskać rekordowe przychody o wysokości 1,03 mld dolarów.

Tocząca się od roku wojna z firmą Apple o obecność na rynku smartfonów nie odbiła się negatywnie na finansach Adobe. Adobe, które cały czas stara się przekonać użytkowników do Flasha w urządzeniach przenośnych, ogłosiło kolejne dobre wyniki....

Read more...

Izvēlieties pareizu GSM GPS modems un kāds no mikrokontrolleru ar UART & multiplexer
Šīs ir pamata sastāvdaļa tracker sistēmas

Kas par izsekošanas sistēma, kas balstīta uz GSM un RF bāka nevis GPS?

Es izlasīju kaut kur, ka tas ir precīzāk - nav pārliecināts, kā gan?

MAK ir taisnība, GSM GPS moduli un microconttroller vismaz ar vienu UART ir kodols traking sistēmu.Veikt raudzīties Telit moduļiem.
Atā!Pievienots pēc 6 minūtēm:Es nezinu, pārāk daudz par šo tēmu, bet es domāju, ka GSM RF signāla izvietojums ir diezgan ticami (ļoti ticams, ja ir ēkas tuvumā).Un, protams, jums ir nepieciešams dienests, kas sniedz jums nostāju (es domāju, ka jūs nevēlaties, lai aprēķinātu stāvoklī no GSM staciju karte).

Es uzskatu, RF uztvērēja sistēma izmaksātu pavisam nedaudz, ja jūs vēlaties kaut ko ticami.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back