Izslēgt nekavējoties ķēde

P

purpleanger

Guest
Sveiki, es gribētu, lai izstrādātu shēmu tā, ka sākumā, ķēde ir pilnībā powered off. Lietotājs nospiež pogu, kas injects jaudas vērā ķēdes. Tad mehānismu saglabā tiesības aktīva, pat tad, ja slēdzis ir atbrīvota. Vēlāk aptuveni 3 sekundes, ja ķēde vairs nepieciešams varas, tā izcirtņi savu spēku un neguļ, līdz lietotājs izvēlas nospiediet pogu vēlreiz. Kā es varu dizains šo circuit? Paldies.

Sveiki, es gribētu, lai izstrādātu shēmu tā, ka sākumā, ķēde ir pilnībā powered off. Lietotājs nospiež pogu, kas injects jaudas vērā ķēdes. Tad mehānismu saglabā tiesības aktīva, pat tad, ja slēdzis ir atbrīvota. Vēlāk aptuveni 3 sekundes, ja ķēde vairs nepieciešams varas, tā izcirtņi savu spēku un neguļ, līdz lietotājs izvēlas nospiediet pogu vēlreiz. Kā es varu dizains šo circuit? Paldies
. Jūsu prasības ir pārāk neskaidrs. Kāda veida kravas jūs vēlaties, lai kontrolētu (AC / DC), un cik daudz jaudas, un to, kas ir spriegums? Circuit veids būs atkarīgs no jūsu atbildes.

Jūs varat izmantot 555 taimeris IC monostable režīmā. Rezultātiem būtu slēdzis relejs ar vairāk nekā vienu komplektu kontaktus. Viena kopa, paralēli pogu kontaktiem, varētu novērst un uzturēt enerģijas līdz 3 sekunžu pulsa - šajā laikā viss tiek automātiski izslēgts. Citi kopums kontaktu ir brīvi mainīt kāds cits vēlaties. Lūk piemērotu shēmu.
3secondmono.gif
Ja tiek nospiesta poga, jaudas tiek piemērota shēma. Gada pin 2 kondensators sākotnēji tur pin zema, tāpēc tiek uzskatīts par trigeri. Produkcijas, pin 3 iet augstu, rosinošs releju. Kontakti Aizvērt un saglabāt pilnvaras ķēdes, kad poga tiek atbrīvota. Vēl viens komplekts kontaktu, kas nav parādītas, slēdzis ko jūs to vēlaties. 3 sekundes pēc 3 pin iet liela tā iet zema atkal atvienot piegāde.

Jūs varētu izmantot arī CMOS vārtiem (ļoti zemas jaudas), lai kontrolētu releju ar tranzistora un slēdzi. Skatiet šo [URL = "http://www.zen22142.zen.co.uk/ronj/cmt1.html"] link [/URL] sīkāku informāciju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back