izmetumu UDP kontrolsumma ir MATLAB pakešu

E

engr_najam

Guest
Hi;.

Vai ir kāds veids, ka es varētu saņemt visu iepakojuma, nevis uz MATLAB
kravas tikai.

and get my data
what over it is...?????

Ko tad es varēs atbrīvoties kontrolsummu
un saņemt savu datu,
ko pār to ir ...?????
Gaidīs ur veida atbilžu ......

Najam

Mans raidītājs kods ir:

U1 = UDP ('192 .168.1.55 ", 9091," LocalPort ", 9090);
komplekts (U1, "OutputBufferSize", 8192)
komplekts (U1, "taimauta", 10)
fopen (U1)
get (U1, "Status")
kamēr (1)
fwrite (U1, ubuffer (1,:), "dubulto");% ubuffer ir 1x1024 izmērs
beigas
fclose (U1)
svītrot (U1)

Mans uztvērējs kods ir:

u = UDP ('192 .168.1.166 ", 9090," LocalPort ", 9091," InputBufferSize ", 8192," taimauta ", 10);
fopen (u);
kamēr (1)
[, Skaits] = fread (u, 1024, "dubulto");
beigas
fclose (u)
svītrot (u)

Mana problēma ir tāda, ka tiklīdz es palielināšanās elementu skaitu nosūtīto iepriekšējo 64, es varu saņemt tikai 64 elementus, pie uztvērējs.Piemēram, ja es nosūtīt 1x1024 elementa masīvs, pie uztvērēja man pirmo 64 elementu tikai.Tāpat kā šajā rindā kodu uztvērējs:

i tikai iegūt "" izmēru 64x1, lai gan man vajadzētu saņemt 1024x1 izmēru "a".Skaits vērtība ir 64, tas būtu 1024.

Lai šo situāciju vērstu i ir izmantot cilpas un veikt 2d masīvs pie saņēmēja, piemēram, 64x16 par 1024 elementam nosūtīto masīvs.Arī man brīdinājumu "norādīto datu apjomu, netika saņemta atpakaļ laikā" pēc iepazīšanās ar katra 64 elementiem.Vai ir kāds risinājums, lai saņemtu visus elementus, piemēram, 1024 vienā piegājienā?piemēram, i dont ir izmantot cilpas tikai
un man visu nosūtīto elementus.

Mans Otra problēma ir tā, ka es nevaru nosūtīt kompleksiem skaitļiem, izmantojot UDP.Es nosūtu 3 kompleksiem skaitļiem un uztvērēja i tikai iegūt reālu daļu no šiem kompleksiem skaitļiem.Jebkurš idejas??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back