[Izmeklējumi] PCB izkārtojums guys šeit, Man ir vajadzīga jūsu palīdzība

T

TKshiu

Guest
Mans vārds ir Leon, pārdošanas Rep ar PCB Factory, Ķīna.Un es esmu noguris, kas nodarbojas ar PCB Darinātāji / Brokeri ASV un Eiropas valstīm šajās dienās (80% kopumā manā CRM sistēma). Šie puiši, šķiet, ir sabojāt, ko mums.
Man vajag meklēt gala patērētājiem, pievienojot lielāku vērtību, lai gan no mums.

1).Es zinu, ka ir daudz sirsnīgs, aktīvi un kaislīgi puiši šeit, lūdzu, darīt man labu pastu produkti "pilns nosaukums šeit, ka jūs esat paredzēti vai kas uzbūvēti pirms, es klauvēt savas durvis.

Pls piedot pārkāpumu, newb pārdošanu ", kas tikko beidzis koledžu ne sen, es zinu, paies ilgs laiks, lai izveidotu uzticamu attiecības PCB nozarē.Bet es centīšos visu varu.

Jebkuras citas labas padomus par mani?Ir daudz "UPS un Downs" ir Peoples dzīvē, un es esmu uz leju periodā.Es darīšu tāpat kā Āfrikas un amerikāņu puisis "Īstenojot laime".

2).aptuveni 10% no maniem klientiem ir PCB dizaineri, tie iegādājas paraugus no mums pašiem vai lielos daudzumos, lai saviem klientiem (brokeri?).
ir grūti to darīt?Es esmu ziņkārīgs par to

kaut kas jums liekas, ka interesē vai ziņkārīgs par Ķīnas neko.Jautājiet mani caur e-pastu vai skype msn?
Es gribētu, lai draugi arī.
[E: leonx # pwb.com.cn
S: auspipcb5
M: auspipcb5 (at) hotmail.com]

Paldies par jūsu laiku.Ja es lauza noteikumus šajā forumā, es gribētu teikt "byebye", lai jums visiem šeit.pastāvīgu un uz visiem laikiem.
Haha ...

Ziņojums msg 5 punkti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back