izmantot PIC16F876/77A projektēšanai optiskās jaudas mērītājs

T

theenes

Guest
hi .. i'm theenes .. Es esmu ENE undergraduate ...... man vajag par padomu .. tipa PIC i var izmantot, plānojot optiskās jaudas mērītājs .. patiesībā man ir jālieto fotosensori vai fotodiode detektors nojaust, optiskā avota i gatavojas vadīt cauri fiber optic .. vai man nepieciešams izmantot cita veida mikrokontrolleru?
pls i need palīdzēt šajā .. un var kāds sniegt man padomu par kāda veida fotodiode i var izmantot, lai izstrādātu optiskās jaudas mērītājs .....
pateikties jums pilnīgu gaidot ..

brgds,
theenes

Es veidotu līdzīgu ierīci pirms daudziem gadiem bez uc.Jums tikai nepieciešama foto diodi ar jutīgu jomu, kas ir pietiekami liela, lai iegūtu pilnīgu gaismu.Es domāju, ka izmanto kaut kas līdzīgs šim Centronics veida (liels troksnis !!!):
http://images.mercateo.com/pdf/RS_Components/5019700.pdf
Tad jums ir nepieciešams OpAmp, potis, resitors, vāciņi un panelis skaitītājs - tas viss, ko es domāju.
Varbūt masveida ražošanai, tas ir lētāk nomainīt paneļa mērītāju un kalibrēšanas potis ar PIC un LCD stikls.Noderīgs būtu PIC tipa LCD apstrādātāja mikroshēmā.PIC16F77 vai 16F876 var izmantot, lai kontrolētu LCD stikls (bez Controller!), Bet tas ir daudz jautrības -> izmantot LCD modulis ar iebūvētu kontrolieri.
Iekšējā EEPROM no 16F876 var tikt izmantota, lai uzglabātu Dažas kalibrēšanas datiem.Mik

paldies mik .. par ur padomu .. tāpēc tās laba ideja man izmantot PIC16F876a/77a, rituāls ..
anyway es varu izmantot IF-691 (fotodiode) ..
http://www.i-fiberoptics.com/leds/IFD91.pdf
tāpēc es ierosinu, ka es gatavojas vadīt optiskā avota caur fiber optic, lai fotodiode, lai samazinātu zaudējumus un troksni ... lai jūs domājat plastmasas fiber optic fotodiode var izmantot ... un vēl viena problēma, es seja ir optisko avotu, piemēram, laser avots ... par jebkuru priekšlikumu par lāzera diode ar fiber optic ...
jo es, izmantojot PIC un mans jautājums ir izstrādāt zemākas izmaksas optiskās jaudas mērītājs .. es varu izmantot 7 segmentu displeju ...? Bez tam man ir jāizskatās ur shēmas projektu Optisko strāvas mērītāja ... tā būs lielu palīdzību, lai manu projektu ..
thanks a lot ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back