Izmantojot Zener diode kā pārslēgšanas diode?

T

treez

Guest
Sveiki, es vēlos pievienot diode uz vārtiem, Thyristor kādā sprūda circuit par ksenona zibspuldzi lukturi. Tas ir tāpēc, BT168G tiristoru vārtu lec zem 5V negatīvu kad tiristoru tiek iedarbināta, un es vēlos pārtraukt to. Tomēr, es nevēlos, lai pievienotu vēl vienu jaunu daļu ar BOM ...... tik .... man jau ir 30V Zener diode panta BZX84 C30) iecirkņa ...... es varu tikai izmantot to kā pārslēgšanās diodi uz manu lietošanai pie tiristoru vārtiem? Protams, tas ieslēdzas pietiekami ātrs? (Protams, tas paradis redzēt izmantot kā Zener diode)

http://www.nxp.com/documents/data_sheet/BT168_SER.pdf Nu BT168G ir vārti Assisted Turn Off Thyristor. VVTT tiek izmantota gadījumos, kad strauji pagrieziens ir nepieciešamas. Lai piedalītos šajā procesā negatīva vārtu spriegumu. Papildus samazināt anoda katoda spriegumu, apgrieztas vārtu sprieguma palīdz nosusināšana mazākuma pārvadātājiem saglabātos n-tipa bāzes reģionā, un tas nodrošina, ka vārtu katoda krustojums nav priekšu biased.The struktūra VVTT ir līdzīga kā no standarta tiristoru, izņemot to, ka šauras katoda sloksnes tiek izmantotas, lai vārti būtu lielāka kontrole, jo tas ir tuvāk centram pie katoda.

Tas ir tāpēc, BT168G tiristoru vārtu lec zem 5V negatīvu kad tiristoru tiek iedarbināta, un es gribu, lai apturētu šo
. Nav saprotams, bez ķēdes informāciju, ja negatīvs spriegums nāk no. Jūs runājat par reālu ķēdes mērījumu vai modelēšanas rezultātu (iespējams artefakti)? Jebkurā gadījumā, ja jūs esat noraizējies par negatīvu vārtu sprieguma, jūs vēlaties izvietot antiparallel 1N4148 starp vārtiem un katoda.
Nu BT168G ir vārti Assisted Izslēgt Thyristor.
Protams? Kur Jūs ieguvāt informāciju? Nevis no BT168 datu lapu, es domāju.

Es arī vēlos zināt informācijas avotu, un kā teica agrāk, protams, nav no datu lapas.

Ishailesh
VVTT tiek izmantota gadījumos, kad strauji pagrieziens ir nepieciešami
. Tāpat es nesaprotu, kā jūs varat zināt, tas ir VVTT. ... Tas kas manu sirdi lēciens manā mutē, jo man lielākā definetely nevēlos ātri notecina ....... tā tiristoru ar ksenona zibspuldzi spuldzes sprūda ķēdē. FVM:
Nav saprotams, bez ķēdes informāciju, ja negatīvs spriegums nāk no
Tas ir saistīts ar to, ka mikrokontrolleru, kas kļūst par Thyristor ir tālu no tā ............ kad tiristoru ieslēdz, sprūda kondensatora pēkšņi izplūdi un milzīgs, īss svārstīgas pieplūdums pašreizējā plūsmu gar zemes ceļa, izraisot voltu kritums visā tās liekās induktivitāte ........ mikrokontrolleru diskus tiristoru vārti ar spriegumu thats 3.3V virs mikrokontrolleru zemes, bet šis pamats ir laikos pieplūdums, arī zem sprieguma pie zemes vietējā uz tiristoru, un tāpēc tiristoru vārti iet labi negatīvs tās katoda . Tas ir tas, ko esmu redzējis uz osciloskopa kad savienots no katoda uz vārtiem Thyristor

Es nekad dzirdējis par MKP tiek bojāta ar pašreizējās ierobežotās negatīvu vārtu sprieguma, bet var būt tur risks. Ar savu katodu savienots ar vārtiem BZX84C30 var strādāt, protams. Kapacitātes ir sligthly augstāka nekā 1N4148 ir, bet tas nedrīkst būt problēma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back