Izmantojot USB ports ar Matlab datu apkopošanas

H

hameeds01

Guest
Es gribu, lai datu ieguves Matlab var izmantot USB portu ar Matlab?

Ir viens kopums par datu iegūšanu, redzēju to vienu noformējumu, kur viena ir kontrolēt dažas hidrauliskie cilindri ar PCI karti. Bet es domāju, ka tas ir iespējams konfigurēt tā, lai izmantotu COM portu. Kā usb var konfigurēt kā virtuālo com portu, tas būtu labi.

Matlab nav, šķiet, ir vietējo atbalstu, bet jūs varat darīt, ka daudzos veidos. [1] Izmanto Virtual COM portu. Tas būs piemērots, ja vēlaties darīt reālā laika datu iegūšanu. Ja jūs neesat lemts USB modulis tha apkopos datus, apskatīt FTDI. [2] Matlab var saskarne ar C. Uzpildīt DLL, kas saņemtu datus no USB portu (atkal var izmantot WinUSB) un izmantot DLL interfeiss, lai iegūtu datus Matlab. Kas var arī sniegt jums reālajā laikā uzvedības jebkuru datu apjomu. [3] Lasīt datiem no USB un saglabāt dažas lietas, un lasīt, ka Matlab. Noderīgi, ja dati ir liels, bet reālā laika behaviro nav nepieciešams. Jūs varat izmantot WinUSB API, lai iegūtu datus no USB.

[Quote = microKernel] Matlab nav, šķiet, ir vietējo atbalstu, bet jūs varat darīt, ka daudzos veidos. [1] Izmanto Virtual COM portu. Tas būs piemērots, ja vēlaties darīt reālā laika datu iegūšanu. Ja jūs neesat lemts USB modulis tha apkopos datus, apskatīt FTDI. [2] Matlab var saskarne ar C. Uzpildīt DLL, kas saņemtu datus no USB portu (atkal var izmantot WinUSB) un izmantot DLL interfeiss, lai iegūtu datus Matlab. Kas var arī sniegt jums reālajā laikā uzvedības jebkuru datu apjomu. [3] Lasīt datiem no USB un saglabāt dažas lietas, un lasīt, ka Matlab. Noderīgi, ja dati ir liels, bet reālā laika behaviro nav nepieciešams. Jūs varat izmantot WinUSB API, lai iegūtu datus no USB. [/Quote]

man ir usb pirkstu nospiedumu sensors, man ir nepieciešams, lai savienotu šo sensors ar Matlab, lai izlasītu attēlu veikali jebkurā file.please palīdzību vismaz reizi

Iespējams, [2] variants ir aprakstīts augstāk, atbilstu jūsu vajadzībām.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back