izmantojot releju AC ierīces

H

hadef

Guest
hi guys do jebkura struktūra tagad, kā es varētu ieslēgt ierīci, kas darbojas AC, izmantojot releju paldies jau iepriekš es tiešām ir nepieciešams vairāk explaination par šo

hadef, Jūs varat kontrolēt maiņstrāvas ierīce, kas izmanto releju. Svarīgi releja parametri ir šādi: maksimālais kontaktu spriegums. Sazināties ar spriegumu vērtējumi atšķiras maiņstrāvas un līdzstrāvas slodzēm. ~ Maksimālā slodze strāvu. Releja pašreizējo kredītreitingu atšķiras rezistīvi, lampa, induktīvā slodze. ~ Spole disks spriegumu, kas ir pieejama. Relay spoles ir dažādu spriegumu reitingu. Daži releji ir paredzēti darbam ar DC spoli spriegumi, daži ir paredzēti AC spoles spriegumiem. ~ Cieta stāvokļa releji ir pieejamas arī dažādos spriegumu un strāvu reitingu. ~ Es varu būt konkrētāks, ja es iknow jūsu faktisko pieteikumu. Regards, Kral

Augstākās slodzes jums vajadzētu izmantot kontaktori (1 vai 3 fāzes) un releji jūs to ieslēgtu vai izslēgtu. Jūs varat veikt dažādus loģikas funkcijas, izmantojot laika releji un sprieguma / strāvas mērīšana releji.

labākais veids, izmantojot iekārtas ar nulles pārrobežu detektoru

u var izmantot triac pārslēgšanai maiņstrāvas slodzes byregarding strāvas un sprieguma limitu un, ja es atklāju kādu komutācijas shēmas ar triac es sendit u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back