izmantojot maza signāla MOSFET bez vārtu pretestības

O

olemp

Guest
kas notiek, ja mēs izmantojam smal signālu MOSFET (piemēram, BS170) bez vārtu pretestību. domāju, ka mēs izmantojam to ar pic MCU, piemēram šeit: http://users.skynet.be/bk317494/012/012.htm tas, iespējams, iemesls strāvas maksimumus ... tas ir uzticams? kas ir ierobežojums, izmantojot bez vārtu pretestību. Piemēram mēs varam izmantot, lai kontrolētu ātrumu nelielu fanu 10kHz?.

Runājot BSS89 maza signāla nmos, ja es nedomāju izmantot vārtu rezistors, tad tranzistors ir vairāk varētu būt bojāts. Es mest prom desmitiem šo MOSFETs, lai atrastu, vai problēma patiešām nāk no neizmantotiem vārtu rezistori ... un tagad es esmu pārliecināts, ka ....

Nav nekādu ierobežojumu, jūs varat to izmantot bez vārtu restistance (MOSFETs virza spriegumu, lai jūs dont ir resistanse ierobežot strāva). Regards. Mr.Cube

[Quote = mrcube_ns] Nav nekādu ierobežojumu, jūs varat to izmantot bez vārtu restistance (MOSFETs virza spriegumu, lai jūs dont ir resistanse ierobežot strāva). [/Quote], bet to ieejas uzvesties kā kondensators. to bez rezistoru momentānā strāvas plūsmu caur .... vismaz tas ir taisnība attiecībā uz elektroenerģijas MOSFETs bet es nezinu, maza signāla MOSFETs ..... Man ir modelētiem to Pspice .. arī nozīmīgs rādītājs ir produkcijas resistans no pic MCU i / o. .. bet es could't atrast šo vērtību. Šeit simulācijas rezultātā. Puls ar pašreizējo ir 100 picosecond:))

, bet izejvielas uzvesties kā kondensators. to bez rezistoru momentānā strāvas plūsmu caur
Jā, bet tas kapacitātes ir ļoti mazs, citādi MOSFET nebūs ātri, jo tie ir. Pretestība parasti ir iekļauti vārtu ķēdē, jo tur ir admina tiesību iegūšanu, lai iegūtu oscilations uz augstu frequences, lai tie, izturību un vārtu kondensators ļauj ieguldījumu mazas caurlaidības filtrs => nozīmē, ka maziem MOSFETs un normālai lietošanai jūs dont nepieciešama resistace (varat ievietot 10 -100ohm ir 100% pārliecināts, bet everythig būs darba jauki pat bez pretestības). Regards. Mr.Cube BTW. Ir daudz citu parsit efekti, kas nav iekļauti Pspice modelēšana, jūs veicat, tāpēc ļoti uzmanīgi ar Pspice rezultātiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back