izmantojot DTMF, lai pārsūtītu datus, izmantojot PSTN

K

khurram

Guest
hi, i vēlaties izmantot DTMF, lai pārsūtītu datus no telefona līniju, bet man donot zināms, kas datu pārraides ātrumu es varu sasniegt

Tas ir V.18 un ITU-T rec V.19. Jūs varat lejupielādēt no hxxp: / / wxw.vsi.ru/library/ITU-T/22.html

4 biti uz ciparu, un 10 cipari sekundē: 40 bps. Varbūt jūs varat saņemt vairāk par 10 cipariem sekundē (skatīt ģenerators un detektori specifikācijas signāla laiku un interdigit reizes), bet ne daudz vairāk. Ļoti zema bitu pārraides ātruma, bet tas ir vienkārši un droši, izmantojot standarta un lētu sastāvdaļas. Sveicieni Z

i ir to lietojuši kādu projektu, duplex datu darījumu, i ik pēc 60ms, viens cipars. bet ir problēma, dažreiz MT8870 (dekodētājs), nav atšifrēt datus, es atrisināt to ar, izmantojot MT8870 labāku preču zīmi, un tagad tas ir mazāk nekā agrāk. i izmantoja tp5088 kā tonis ģenerators.

Holly! Atpakaļ uz sešdesmito gadu? Dial 1, ja uguns Dial 2, ja ielaušanās Dial ... Vai gaidīt, operatoram ????? Šodien izmaksas par vienu 2Mbytes 1 $ i domāju, ka GPRS ir iet. Un nav vadu nepieciešama vispār .... Cik maksā tālruņa minūtē anyway? ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back