Izmantojot dizains kompilators sintēzes

W

wisemonkey

Guest
Sveiki, es būs, izmantojot dizaina kompilatora sintezēt dizainu. Mana dizaina satur `ifdef-` endif bloki. Es varētu izveidot un simulēt to, izmantojot synopsys vcs kā:
Code:
 vcs + define + filename.v
Tas apkopo un simulēt, bet man šķiet, nevaram atrast, kā sintezēt to tādā pašā veidā? Paldies par ieguldījumu

Hi, var izmantot. V failu ietver "noteikt un pievienot šo failu sythesis to

Paldies bffgot, bet var u, lūdzu, izstrādāt mazliet? Es nekad neesmu lietojis arī līdz šim, lai es nevar iegūt priekšstatu vienkārši Paldies

Hi wisemonkey, u var pievienot "definēt" viens no iespējamo vērtību "ifdef" in define.v failu, pēc tam pievieno šo failu sythesis to

Paldies bffgot, bet var u, lūdzu, izstrādāt mazliet? Es nekad neesmu lietojis arī līdz šim, lai es nevar iegūt priekšstatu vienkārši Paldies
Var izveidot vienu failu veido visus parametrus un tad arī šo failu iekšpusē RTL failu. , Piemēram, jums ir parametrs GATED_CLK un WIDTH_CH, definēt vienu failu ar nosaukumu test_def.v šādi: "define GATED_CLK` noteikt WIDTH_CH jums ir iekļaut minēto failu iekšpusē jūsu RTL failu, piemēram, Jūsu RTL failu test.v. Pievienot šādu līniju iekšpusē test.v: "ietver" test_def.v "moduļa tests (in, out), ---- - ------ endmodule Tas strādās DC.

Liels paldies jums dianin un bffgot. Šādā veidā tas izklausās tiešām vienkārši :) Paldies vēlreiz es ziņojumu, ja es notikt, lai sasniegtu bloku atkal

DC atbalsta ifdef jo RTL failus. Jūs varat pievienot savu definē tāpat kā to, kā jūs darīt vcs pievienotu + defin + uz read_verilog komandu

Paldies chipmonkey, Tas Wat es meklēju:) Tagad es varu tests dizains ar pievienotu un, visbeidzot, izmantot arī failu BTW Es pieņemu, ka būtu
Code:
 read_verilog {dizaina failu,} Pievienot + define +
Vai tas ir
Code:
 read_verilog {dizaina failu pievienotu + define +}
Jebkurā gadījumā es mēģināšu abus. Paldies

Nav "Pievienot". Komanda izskatās šādi: read_verilog {dizaina failu} + define + aizstāt ar to, kas jums ir nepieciešams definēt

manu slikto, Paldies par labo:). Es pieņēmu, pievienot, ir daļa no komandas un jā, es zinu par to aizstāt vērtības

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back