P
prashantsid
Guest
Man ir bijusi mēģina izmantot DPI izmantot dažas funkcijas Esmu izgatavoti C, jo SV .. bet kaut kā m nevar darīt šo lietu. un otrādi, ti, eksportētāju SV funkciju C bija arī atkritumu laika man .. Tas ir tas, ko esmu mēģinājis darīt, jo C daļā es uzrakstīju fiktīvu programma teikt, int galvenais (spēkā neesošs) {printf ("MSG izdrukāta no C puses \ n.");} Ievēroti iepriekš kodu izmanto, GCC-c-fPIC -o iegūst kopīgu objekta failu no minētā procesa. tad uz SV pusē-sv_lib / modulis ... Import "DPI" int main (); ... .. galvenais (); .. endmodule Tas ir tas, ko esmu mēģinājis, izmantojot bet konsole nav drukāt neko .. Arī tas būtu patiešām lieliski, ja kāds var dot man kādu ideju, kā izmantot SV funkcijas C pusē .. Es zinu, ka man ir nepieciešams eksportēt funkciju, bet kā mans C programma spēs atpazīt to, kas failus man ir nepieciešams iekļaut C prgram .. Arī man ir iemācījušies no dažiem interneta avotiem, kas ir divi ietvert failu, svdpi.h un svdpi.h. tāpēc, ja kāds ir saites uz šo header failus kopā ar avota objekta failu, tas būtu tiešām lieliski .. BTW rīks es lietoju ir ncsim ..