Izmantojot 75179B (RS485) pieteikumu circuit daudzpunktu komunikācijas

F

fabouus

Guest
hi ... draugi .. Man ir problēma ar RS485 vairākpunktu pilnu dupleksus komunikācijas .. i izmantot IC 75179, bet man nav pareizā ķēdes, ka tiks īstenots ... tāpēc es izmantoju 75176 appication circuit .. bet problēma rodas. Es nevaru piekļūt gan no vergu tajā pašā laikā. kāds lūdzu man palīdzēt atrisināt šo problēmu .. ja jums ir tiesības circuit 75179 piemērošanai daudzpunktu piekļuves un kā novērst, lūdzu, konsultējieties ar mani ... paldies ...

hi ... draugus .. Man ir problēma ar RS485 vairākpunktu pilnu dupleksus komunikācijas .. i izmantot IC 75179, bet man nav pareizā ķēdes, ka tiks īstenots ... tāpēc es izmantoju 75176 appication circuit .. bet problēma rodas. Es nevaru piekļūt gan no vergu tajā pašā laikā. kāds lūdzu man palīdzēt atrisināt šo problēmu .. ja jums ir tiesības circuit 75179 piemērošanai daudzpunktu piekļuves un kā novērst, lūdzu, konsultējieties ar mani ... paldies ...
Ja jums ir kapteinis un vergu, kapteinis risina katru vergu un vergu reaģē. Kapteinis var nosūtīt comman komandas gan vergi. In 75176, ir virziens kontrole. Jums būs jāizmanto virziena kontroles līnija attiecīgi. Cheers Ravi

paldies .. tas nozīmē, ka man ir kontrolēt gan no Tx un Rx tapu? izraisīt i ir izmantojuši pieprasījuma protokolu, bet tikai viens vergs var darīt zināmus ar kapteini .... [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pievieno 09:18 ---- ------ Iepriekšējais amats bija 08:57 [/SIZE] ---------- [/COLOR]
Kad jums ir kapteinis un vergu, kapteinis adreses katru vergu un vergu reaģē. Kapteinis var nosūtīt comman komandas gan vergi. In 75176, ir virziens kontrole. Jums būs jāizmanto virziena kontroles līnija attiecīgi. Cheers Ravi
paldies .. tas nozīmē, ka man ir kontrolēt gan no Tx un Rx tapu? izraisīt i ir izmantoti pieprasījuma protokolu, bet tikai viens vergs var darīt zināmus ar kapteini ....

Jums ir kontrolēt virzienu pārraides. Ja RE un DE ir sasien kopā un tad cēla zemas, jums būs iespēja saņemt datus un pārsūtīt veikt līnija augstas. Cheers Ravi

Tev ir jāvada virzienā no pārraides. Ja RE un DE ir sasien kopā un tad cēla zemas, jums būs iespēja saņemt datus un pārsūtīt veikt līnija augstas. Cheers Ravi
Es izmantoju 75179, pilnu duplex komunikācijas, es nevaru piekļūt verga ar pieprasījumu nosūtīšanas programmu, jums ir kāda ideja?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back