Izmanto C vai Asamblejas valodu programmu ARM?

Y

yuenkit

Guest
Izmanto C vai Asamblejas valodu programmu ARM? Vai C portatīvie dažādu kompilatoru? Jebkura izmantot asamblejas kods ARM?

Es lietoju C būtībā, bet, kad man ir nepieciešams izmantot montāžas, i am, izmantojot ASM funkciju: asm ("Put montāža kodu šeit") gadījumos, kad pulcēšanās kods ir milzīgs, un to nevar vienkārši nodot iekavas, i izmantot dažādus . s failu, lai glabātu to un zvanu no c koda pati. bet jums ir arī minēts par pārnešanas citu kompilatoru? šajā asamblejā daļa padara lieta, grūti, kad runa ir par pārcelšanas citiem arhitektūras. Vislabāk ir izmantot c, un tikai tad, c, ja varat. Šeit ir laba grāmata par roku programmēšana, es nezinu, vai tā ir publicēta forma: http://www.amazon.com/gp/product/1558608745/002-6520285-5096858?v=glance&n = 283.155 vēlējumiem.

Hi Abi ir labi ... C ir zināmas priekšrocības ASM arī bija priekšrocība. Labāk mēģiniet C Thx +

Hi Es varu ieteikt Jums izmantot C anguage rakstot ARM C valoda ir vairāk portable ASM. Un tā kā ARM kontrolieris / procesors ir FAST viens (var sasniegt pat 58 MIPS), nav nepieciešams ASM valodai. Ja jūs izmantojat verey jūra timming access - vēlaties squiz procesoru lielākā daļa viņa varu. Visu labāko Bobi

Hi, OK. ASM vai C veco jautājumu vēlreiz :). Ja jūs sakāt, C, jo savu portatīvo, tad man jāsaka. Muļķības, es rakstu ASM kodu, un ir pierādīta agrāk, ka tā bija pārnēsājamas starp dažādiem MCU / CPU 's. Kāpēc?. Tā kā C un ASM kodu, ir gan valodas lietošanu iegulto sistēmu jomā lielākā daļa reizes ar aparatūras mijiedarbība ir daudz problēmu un padara valoda, ko izmanto ļoti saspringts, lai MCU / CPU izmanto. Visi MCU / CPU 's ir ASM instrukcijām, kas izskatās tāpat, tikai ar citu nosaukumu. Es esmu darījis, meklēt / nomainīt un strādāja 100% bez kļūdām no ASM kodu. Bet Tagad jautājums?. Ko izmantot. Ja jūsu pieteikums ir jābūt ļoti dārgas, atmiņa ir dārga, un jums ir rakstīt savas programmas tik mazam, cik iespējams. Izvēle ir ASM. Ja Jūsu kods vieta nav dārgs vai CPU / MCU jums izmantot ir vairāk nekā pietiekami (tāpat kā lielākā daļa ASM ir), tad iet uz C. (Makes, piemēram, viegli). I wrote AES128 bitu šifrēšanas pārvades sistēmas, ar pakešu PIC12F629 (1 K) atmiņas Es izmantoti, ASM, jo C padarītu tas nav iespējams. AES128 īstenošana ir 400 Bytes !!!!!!. In C tas būtu 4 K! Attiecībā, Paul.

Ja u saprast, dziļi, kā apkopot tiks galā ar savu C kodu, u atradīs tur esam daži gadījumi, ka u ir rakstīt asm kodu. Par mani, es tikai rakstīt asm sistēmas init procesu, piemēram, izņēmums manipulatori, programmu modeļiem "skursteņi inicializētu, sistēmas pulksteņa inicializētu, atmiņas kontrolieris sāktu ... Tad pāriet uz C programmu. Dažreiz, mums joprojām ir vajadzīgi inline asm kodu, C programmā coprocessor procesu, piemēram, ūdens injekcijām, MMU / cache config ...

Es lūdzu šo, jo man ir pieredze programmēšanā PIC (8 bitu) uC gan C un montāža. 8-bit uC raksturs padara ASM vairāk piemērota valodas programmu. par ARM, jo tas ir 16/32bit, kas ir tāds pats kā mūsu datoru CPU, šo man liek domāt, ka C būs labāka izvēle, kā, datorprogrammēšana, mēs diez vai izmantošanu Asambleja. Man teica, ka motorola izmanto ARM uz savu mobilo tālruni, tas ir taisnība? Lielākā daļa cilvēku izmanto C vai maisījums gan?

Hi, ARM kodols ir daudz šādus produktus: GSM / UMTS tālruņi. CD / CD-RW / DVD / DVD-RW draiverus PC (nav mājās) Digital photo cam. Rīkotāji utt .. Attiecībā, Paul. PS: Tie visi programmēt C. Tā kā lielākā daļa koda ir pārnēsājamiem un var atkārtoti izmantot (ļoti svarīgi rūpniecībā).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back