izmēru sastāv no tranzistora?

E

eexuke

Guest
Dear all,
Laikā digitālo dizains, kāda ir ietekme uz lielumu līdz tranzistors?Ja tranzistors ir lieluma līdz palielinājums no tā platuma, tas kapacitātes pieaugs, kamēr pretestības samazināsies.Tātad kopējais RC nekavējoties saglabājas gandrīz nemainīgs, am I right?

Kad jūs runājat par izmēriem, tas ir ķēdes tranzistori un mērķis pēc lieluma, lai bez liekas kavēšanās par visu ķēdi.

Es domāju, ka būtu pareizi atšķirt izmēru up "tranzistors" un lieluma līdz "vārtu".

- Kad jūs izmērs līdz CMOS vārti (kas sastāv NMOS PDN un PVO kalambūrs), Jūs palielināt tās vadītāja spējas, bet arī palielināt kapacitatīvā slodze uz iepriekšējo vārtiem.Tas ietekmēs kopējo aizkavēšanās loģikas ķēdē.Tas ir tā saucamās "vārtu izmēra" digitālo dizaineriem do laika optimizāciju.Par šo tēmu, google "loģisks spēks" for more information.David Harris ir jauka grāmatu ar nosaukumu "loģisks spēks" uz to.

- In CMOS, jūs varat darīt, tranzistors izmēra, kas vārti melodija sniegumu vārtiem, tā būs ietekmēt sliekšņa spriegums un kavēšanos vārtiem.

- In dinamisks loģika kā domino loģika ir feeder pie izejas vārtiem.Feeder glabāt vārtiem no kaitējuma atlīdzības sadali.Bet parasti nepieciešams izmēru līdz feeder tā, ka tā nav cīņa ar PDN laikā novērtējumu.

Ikviens zina, citos gadījumos, lūdzu, turpiniet.

Hi don_quixote,
Tieši tāpat kā jūs teicāt, ar tranzistors sizeup skars savu slieksni un kavēšanās laiks.Ko es gribu zināt, ja es izmēru līdz tranzistors, tas ir kapacitātes palielinājies un izturība samazinājās, tad kā par tās patieso kavēšanos, ka bažas par RC produktu?

Es domāju, ka tur ir divi punkti, lai šo problēmu.Ja mums ir vārti vadītāja slodzi, kondensatoru ar fiksētu vērtību, kas ir augstāka nekā no vārtiem parasitics pie izejas, tad, pieaugot par tranzistori izmēru palielina vadīšanas spēju vārtiem un līdz ar to ātrums.Bet, ja mēs turpinām palielināt izmēru, beigās parasitics no tranzistoriem kļūst dominējošs, un šajā brīdī vēl palielināt lielums neradīs ievērojamas palielināšanās ātrumu.

eexuke wrote:

Dear all,

Laikā digitālo dizains, kāda ir ietekme uz lielumu līdz tranzistors?
Ja tranzistors ir lieluma līdz palielinājums no tā platuma, tas kapacitātes pieaugs, kamēr pretestības samazināsies.
Tātad kopējais RC nekavējoties saglabājas gandrīz nemainīgs, am I right?

eexuke wrote:

Hi don_quixote,

Tieši tāpat kā jūs teicāt, ar tranzistors sizeup skars savu slieksni un kavēšanās laiks.
Ko es gribu zināt, ja es izmēru līdz tranzistors, tas ir kapacitātes palielinājies un izturība samazinājās, tad kā par tās patieso kavēšanos, ka bažas par RC produktu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back