izlemt vērtību KLP CMFB?

M

mpig09

Guest
Dear all:

Ir divu veidu ierobežojuma CMFB, viens liels uzgali un vēl ir mazs vāciņš,
varētu kāds var dot man ierosinājumi, ka, kā izlemt vērtība
nelielu vāciņu?

Kāpēc lielas uzgali>> nelielu vāciņu?

paldies par Jūsu palīdzību.

kāpēc kondensatori vajadzīgi CMFB shēmas zem tā vai citādi?Es zinu, tie nav kompensācija, bet kādas ir to funkcijas ir tieši tā, lūdzu palīdzēt.

henrywent,

Faktiski šie griesti kompensācijas dēļ.Ja to nav, ievadi capacitace uz kopējā režīmā ķēde rada ļoti zemu pole ar milzīgu kopējo režīmā izpētes rezistori padarīt kompensāciju gandrīz imposible.

hi mpig09,

do you mean par šajā SC capacitances-CMFB Circuit?

ja tik lielas kapacitātes vajadzētu būt apmēram ieguldījums kapacitātes un tranzistors ar kuru veidojat savienojumu ar aizspriedumiem, ja kopējā režīms pieaugums ir lielāks, tad jūs varat izvēlēties mazliet mazākā vērtība,

mazāku vāciņu ir 0,5 reizes vai 0,125 laikos lielo uzgali.

Dear arunkumar446:

1.Jā, SC kontūra.
2.augu mazāku vāciņu ir 0,5 reizes vai 0,125 laikos lielo uzgali
==> Vai ir formula, lai izlemtu attiecība?

mpig

līdz šim es neredzēju jebkādu formulu, ka, bet atkarībā gludumu mums nepieciešamība pēc ciruit izejas mēs izvēlamies vāciņu attiecība, ja mums vajag vairāk gludi, mēs varam izvēlēties mazāku attiecību.

Dear arunkumar446:

Es esmu priecīgs, ka jūs sniegt šo informāciju, tie ir laba pieredze projektēšanā.
Par vērtību KLP CMFB, es vēlos uzzināt sīkāk principu vai formulu, lai to pierādītu.Could anyone help me?

mpig

Jūs varat izlasīt Paul Gray's grāmata SC CMFB, tas jums palīdzēs, tas patiesībā sc integratoru

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back