izejas strāvu DAC VCS Sprieguma izeja AAK .....

M

malli_1729

Guest
Hi!

Es nezinu, vai es varu uzdot šo jautājumu šeit, vai ne.Man ir 2 jautājumi izejas strāvu DAC.

Kāda ir atšķirība starp izejas strāvu DAC un Votage Output DAC.
ja mēs izejas strāvu DAC līdzekļiem, tajā Kā spriegums būs saistīta ar pašreizējo.vai sprieguma esošās nepastāv vai arī nav pašreizējās ......
kā būtisks likums sprieguma pastāvēs, kad kārtējā pastāv, ja vien tas nav ķēde.
un cita lieta ir ......
ja es izmantot i-to v pārveidotājs, lai pārveidotu pašreizējo uz sprieguma attiecībā tiks
v =-iR
mainot R (atgriezeniskās saites rezistoru) mēs varam iegūt kāda iegūt vēlamies ..... Cik daudz mēs palielinām R tā, ka darbības nebūs noplicinātas ... es domāju, ja Iout = 0.56ma (Output curret no DDS), tad mēs varam palielināt spriegumu līdz 10V tikai ar i-to V pārveidotājs, neizmantojot pastiprinātāju .... vai tas ir iespējams ....

ja jebkura struktūra var atbildēt tas būs ļoti palīdzēs mums ...

gaida atbildi ...

1) Pašreizējā Output APK:

Kā nosaukums saka, izlaidi pašreizējā vietā sprieguma.Tomēr šis pašreizējām ieceļotāju plūsmām tikai tad, kad veidojat savienojumu rezistoru starp izejas pin un uz zemes.Tas ļauj jums izvēlēties ķēžu iegūt caur rezistoru vērtības noteiktās robežās protams.V = R * Es, tāpat kā jūs teicāt.

2) Rezistors vērtības:

Liela slodze rezistoriem nestrādā labi, jo tie būs ķēdes, lai piesātinātu, jo izejas spriegums nedrīkst pārsniegt VCC.

Mazo rezistoru vērtības nestrādās labi, vai nu tāpēc, ka tie būs nepieciešams vairāk strāvas nekā pašreizējais ķēdi var sniegt (izejas pretestība), un izejas amplitūdu būs mazāka par teorētisko vērtību espected.

Lapas parasti norāda šo maksimālo un minimālo vērtību, vai, vismaz, tipisks vērtību.Izmantojot rezistoru vērtības daudz atšķirīgu minēti datu lapu samazinās ķēdes darbību, palielinot traucējumus, piesātinājums utt

thnQ,

ko es gribu jautāt ir,

vai tas ir izejas strāvu vai spriegumu izejas, tiks noteikti 1 vai 2 izejas pins.
ja izejas strāvu, ja mēs savienot rezistors uz šo pin mēs pašreizējais no tapas un sprieguma tiks izstrādātas.
ja Sprieguma izeja arī mēs varam radīt pašreizējais no tā noteikti ir.Tātad, jebkurā gadījumā, vai tas ir spriegumu izejas vai strāvas noteikti strāvas un sprieguma esamību.tad kāda ir atšķirībathnx

Atšķirība ir tā, ka ar izejas strāvu var iestatīt iegūt caur rezistors:

Vout = Iout * R

Ar spriegumu izejas jūs nevarat noteikt iegūt, bet jums nav nepieciešams rezistors vai nu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back