izejas jauda automašīnu aizdedzes spole

M

MaxElec

Guest
Cik amperes man jāsāk automašīnu aizdedzes spole?
Kāda ir minimālā ...tas ir 0,5 A?

Max

Aparat cyfrowy Panasonic Lumix DMC-ZS10 to wygodny aparat kompaktowy, który wyróżnia się jedną rzeczą, którym brakuje innym kompaktom - ma olbrzymi zoom optyczny (16x). Tak, mowa tu o zoomie optycznym, a nie cyfrowym. Przeczytaj całą wiadomość na <a href="http://www.idg.pl/news/371240/Panasonic.Lumix.DMC.ZS10.z.duzym.zoomem.za.mniej.niz.tysi.c.zl.html" target="_blank">idg.pl</a>

Read more...

Labi

Tas ir atkarīgs no automašīnas un spole,
kas ir tik daudz veidu, ka Jums ir jābūt konkrēti.Vieglākais veids, I vietas ir izmērīt spoles's pretestības un izmantot Ohm likumu, lai noteiktu pašreizējo, jo pieliktajam sprieguma teorija ir 12Vdc.

Es jūs domājat, ka tas palīdz, noklikšķiniet uz "palīdzēja mani", lai statistika

Sal

Tās Bosch aizdedzes spole palielinājies no junk (tikai tests).
Es domāju, ka tā vairāk nekā 19 gadus vecs .... Ir daži signāls: ATA.

Max

Jums nepieciešams gaidīt vismaz 4 ampers vai vairāk, lai normāli darbojas.Tas ir atkarīgs no rezistence, ka induktivitāte un laikā, kad Impuls.

a tip ir pirkt digitālo multimeter, ka ir palūrēt turiet slēdzis

tad vienkārši pievienojiet to sērija, jo tās ir grūti paredzēt, un mainīt, jo tās sakarst, un arī atkarīgs no tā, ko jūsu zīmēšanas un kad no HT piegāde

Tas dos jums skaidrs priekšstats

tas maksā par 5-10 L vai 15 -20 eiro vai mazāk attiecībā uz šādu 3 ciparu metrs ar šo slēdzis

Hi everybody,
Genearly,
ir nepieciešams iepriekš 4A.
Tomēr jums ir citas, piemēram, spriegums, enerģijas.
Tas arī ir atkarīgs no starpība dzirksteles spraudkontaktsavienotāja.
Es tā ar iepriekš 4A, virs 200V (primārās aizdedzes spole),
bet virs 115mJ.

Lūdzu, kāds var sniegt šiem datiem Distributorless Aizdedzes sistēmā?
Es gribētu zināms datus par distributorless aizdedzi.
Vai tas pats, kas izplatītājam veidu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back