Izdrukāt monople - visi pieredzi?

K

kolesov

Guest
Hi, ir kāds, kāds Sapnis ar simulāciju no iespiesta monopole? Man vajag piemēru projektu. Tas varētu būt par IE3d un dinamiku, Emseble un Ansoft HFSS vai Mikroviļņu studija 3. Paldies jau iepriekš! 8)

Mans recommmendation ir IE3D lietotāja rokasgrāmatu. Citas DR tāpat Momentum, Mikroviļņu studija, Genesys un MWO nav labi tāpat IE3D. Ja jūs vēlaties dizaina problēmas, piemēram, monopole plāksteris antena ar kādu universālu SW nekā Genesys un MWO būs laba izvēle. Par Emseble un Ansoft HFSS es nevaru jums palīdzēt, es neesmu izmēģināt šo SW vēl.

Es nevarēju nepiekrist. Bet man nepatīk EM simulators par Genesys vai MWO jo tā methode par meshing. Es domāju, IE3D ir labākais plakana struktūra līdz šim.

Ja jums ir jautā par programmatūru, tad iet uz IE3D. Dažāda veida iespieddarbu monopoles ir tur. Labs monople es modelētiem bija bluetooth salocīts F manopole. Tie antenas tips ir ļoti daudz, ko izmanto tagad das un informācija ir pieejama tīklā. :! :: :: Ideja:? [Quote = kolesov] Sveiki, ir kādam jebkāda Sapnis ar simulāciju no iespiesta monopole? Man vajag piemēru projektu. Tas varētu būt par IE3d un dinamiku, Emseble un Ansoft HFSS vai Mikroviļņu studija 3. Paldies jau iepriekš! 8) [/quote]

Jūs varat atrast dažas dizaina exampele IEEE papers.then jūs varat simulēt to ar IE3D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back