ISE vs qu (at) rtus

M

mharries

Guest
Es esmu qu (at) rtus lietotājam.Nesen man izmantot XILINX līdzeklis sintezēt un modelē.bet, es esmu ļoti apjukuši, jo tur par ko es daudz nezināja par XILINX instrumenti.

Sveiki,

kā vispārēju atšķirība, Xlilinx ISE ir veidojis no vairākiem OEM līdzekļi, pats piemēram, ar režģi.Tādējādi darbība nav tik covenient kā jūs, iespējams, izmanto, lai ar qu (at) rtus.Bet nav panikas!Tas būtībā saprotami, tie ir palīdzības failus, piemēri, konsultācijas un tādas.Ciktāl tas nav īpašu ierīci resursi ir iesaistīti, var veikt arī ABL sintakses pārbaude un funkcionālā modelēšana ar qu (at) rtus.

Sveicieni,
Frank

XILINX ir spēcīgs FPGA Design līdzeklis, ja salīdzina ar ALTERA.Ja jūs esat eksperts / Advanced FPGA dizainers, visticamāk, jūs wil domājat XILINX ir Nr.1 salīdzināt ar ALTERA, jo Jums ir lielāka kontrole par savu dizainu un PlanAhead ir tiešām laba vieta un ceļš instruments, ja tas nodrošina vislabāko maršrutu, lai jūs, ja Jūs meistars it ...Es balsoju XILINX No.1 in FPGA dizains tirgus ...

Es piekrītu cj007 jums un tehniski, es neesmu eksperts lietotājs.Es tikko iepazinies ar qu (at) rtus ..Jūs iepazīties ar XILINX rīkiem?Vai jūs varat man palīdzēt?

qu (at) rtus syntheize rīks dod ļoti tuvu rezultātu Synplicity

Altera dizains ierobežot, izmantojot *. SDC formātā (kas ir standarts de-facto ASIC nozarē), kas nozīmē, ja ierobežo savu FPGA jums jāņem izsekot kavējumiem PCB apsverot, nepatīk XILINX ja jums ir jāveic laika ziņojums, un kas iekļautas PCB

no kodu izmaiņām FPGA tikai diviem peles klikšķiem Altera, XILINX tā vairāk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back