Ir vajadzīga palīdzība uz saskarsmi RFID lasītājs un 8051

C

cloudkays

Guest
Sveiki, es esmu šobrīd saskarsmi RFID lasītājs (izmantojot ID12 moduli) līdz 8051 (AT89S52). Pēc sērijas saskarni lasītājam pc (izmantojot 9600baud likme), es saņemu ASCII datu card1 (0D006AAC9259) un card2 (0D006A81DB3D). Tagad es vēlētos zināt, kā programma, izmantojot montāžas pārstāvēt karti, lai katru reizi, kad karte 1 / karte 2 tag, msg parādīsies LCD. Šeit ir daži aptuvenu priekšstatu, kam nav kļūdu, bet doesn't darbu, kā: (im savieno RFID lasītājs P3.0 (RxD) apakšpunktu 8051 tikai šim nolūkam) CARD1: DB '0 D 81 00 6A DB 3D "CARD2: DB '0 D 06 6A AC 92 59 "ORG 100h MOV TMOD, # 20h MOV TH1, # -3 MOV SCON, # 50H SETB SCON.4 SETB TR1 ŠO: JNB RI, šis MOV, SBUF MOV P3, CJNE, # CARD1, NEX LJMP DISPLAY NEX: CJNE, # CARD2, šis LJMP DISPLAY CLR RI SJMP THIS MOV, # 01 AZvanīšanas CMD AZvanīšanas DELAY MOV, # 06H AZvanīšanas CMD AZvanīšanas DELAY MOV, # 81h AZvanīšanas CMD AZvanīšanas DELAY DISPLAY: MOV, # ' O 'AZvanīšanas DAT MOV, # "K" AZvanīšanas DAT

lasīt RFID datu lapu pamatīgi. tā rezultāti 10 baitu datiem. tā nav u minēts, piemēram CARD1 šo: DB '0 D 00 6A 81 DB 3D "apsver katru dati baitu un mainīt ur kodu atbilstoši.

Man vajag C koda sadedzina 89C52 CONTROLLER I esam izstrādājuši circuit par RFID READER.THE CONTROLLER būtu jāplāno tā, lai tas sūta kārtas DATU PC. Es būtu patiešām pateicīgs ikvienam palīdzības

@ Theepak i sagatavoti, kas c kodu RFID sasaistei ar 8051, bet nedod pareizu jaudu ... ne vairāk, problēma ir tā, ka tas ir throwing contineous biti uz HyperTerminal .... var u sniegt man šajā kodā kļūdu labošanu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back