IR tuvuma sensors

N

nikhilele

Guest
Es esmu desgning IR tuvuma sensors automātiskai gaismas es esmu, izmantojot TSOP1738 kā IR sensoru, kas ir zemāka datu formāts
Code:
 Par atšķirības zīmi starp datu signāla un traucējumu signāla nesējfrekvenci, pārsprāgt garums un ciklu. Datu signāls būtu jāizpilda šādi nosacījumi: • nesošā frekvence ir tuvu centra frekvenci bandpass (piemēram, 38 kHz). • Sērija garumam jābūt 10 cikli / eksplodēt vai ilgāk. • Pēc katra pārsprāgt kas ir starp 10 cikliem un 70 cikliem plaisa laiku vismaz 14 cikliem ir nepieciešams. • Par katru pārsprāgt kas ir ilgāks nekā 1,8 ms, kas atbilst plaisa laiks ir nepieciešams, kaut kad datu plūsmas. Šo plaisu laiks būtu vismaz samelength kā pārsprāgt.
ja mēs donot jāseko šim mēs ļoti mazāk diapazonā, ja atklāšana Tagad es esmu spējīgs transmitt līdzīgā formā, izmantojot kontrolieri tuvuma noteikšana man ir vienlaicīgi atklāt pats modelis, ko pārsūta, ti, man ir nepieciešams smags multitasking. Es vēlos izmantot pats personas datu apstrādātājs, lai nosūtītu un un saņemt tik, cik tas ir iespējams, esmu guvusi panākumus, bet nav nevainojama. Man ir mazākā ātrumu un nav imūna pret citu infrasarkano avotiem, piemēram, TV tālvadības

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back