IR tālvadības pults, izmantojot phototransistor, tas ir iespējams?

E

ewandeur

Guest
Es cenšos izmantot PHOTOTRANSISTOR un LM358 OP AMP, nevis IR moduli, piemēram, TSOP1738 saņemt signālu, bet tas darbojas tikai nelielos attālumos (30 līdz 40 cm). Vai ir vēl kāda iespēja palielināt attālumu, ti, izmantojot lēcas, citu OP AMP? TKx iepriekš

Ja jūs vienkārši vēlaties, lai izveidotu gaismas sensoru ckt, tad jūs varat izmantot lāzera vietā IS, lai palielinātu diapazonā. Tad izmanto to pašu phototransistor-opamp shēmas, lai iegūtu papildināts s / l no tā.

IR tālvadības pults, izņemot ar lāzeru, jo sreejith teica, bet jums ir jābūt labs mērķis, tas diapazons ir līdz 50 metriem. Jums ir mainīt uz lielāka attāluma radio tālvadības pults.

Hi, es augstu vērtēju "versijām", bet es esmu patiešām ir nepieciešams tikai par 2 vai 3 metri, ir kāds risinājums, lai uzlabotu diapazonu, tas ierobežo, izmantojot phototransistor + opamp? tkx daudz

Just atvērt un apskatīt IR tālvadības pults sadaļā jebkura mājsaimniecības ierīces, ja nav lāzera, ne lēcas lieto, bet jūs varat kontrolēt jūsu ierīces pat no 10 metriem. nguyennam

hey, ja u ir izmantot phototransistor .. tad es donno .. bet, ja ur primārais req ir īsa distance, tad u var izmantot TSOP 1738 arī šim nolūkam ... vienkārši palielināt vai samazināt frekvenci no 38kHz u'll get resduced diapazonu ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back