ir nozīme magnētiskā siena, elektriskais sienas

S

sundarmeenakshi

Guest
kāda ir nozīme magnētiskā sienas elektriskā sienas antena deisgn

Siena ir aizsprostojums.
elektriskais sienas ir no electricity tiks nodota
magnētiskā sienas ir bez magnētiskā lauka ir izturējusi.

kspalla wrote:

Siena ir aizsprostojums.

elektriskais sienas ir no electricity tiks nodota

magnētiskā sienas ir bez magnētiskā lauka ir izturējusi.

Šis jēdziens ir lietots pasīvā Microstrip circuit design galvenokārt filtrs dizains, kur pāris divi rezonatori.
Elektriskais sienas nozīmē, ka jūs ievietojiet īssavienojuma & magetic siena nozīmē, ka no ķēdes ..

Ja Jums studiju micristrip struktūra uzvedību jūs iegūsiet šo koncepciju.

Abhishekabs wrote:

Šis jēdziens ir lietots pasīvā Microstrip circuit design galvenokārt filtrs dizains, kur pāris divi rezonatori.

Elektriskais sienas nozīmē, ka jūs ievietojiet īssavienojuma & magetic siena nozīmē, ka no ķēdes ..Ja Jums studiju micristrip struktūra uzvedību jūs iegūsiet šo koncepciju.

Microstrip filtri RF / mikroviļņu pieteikumi Jia-Sheng Hong, MJ Lancaster

Pārbaudiet visas grāmatas par microstrip filtri un rezonatori saspraudņi vairāk atsauci.

Kā var atvērt ķēdes magnētiskās sienas?
Es esmu apjucis.

Ok, tas, kas man ir saprotams, lūdzu, pasakiet man, ja es esmu nepareizi.
Ja redzat pārvades līnija terminoloģiju,
Ja jūsu gala ir atvērta, tad eklektisks jomā, kas ir spriegums ir maksimālais & īstermiņa spriegums ir nulle, vai ne?
ja jūs lietojat Open circuit tad Elektriskais lauks dominēs tiesības?
Tad to var nosaukt par magnētisko sienas.

Es zinu, ka var būt nepareizi, bet tas, kā es WAM cenšas pārliecināt sevi.

Lūdzu, dariet man zināmu, ja nav citu izskaidrojumu ..Pievienots pēc 11 minūtēm:Ja ir blakus pāris filtrs un Jūs vēlaties savienot divus microstrip līnijas magetic jomā, kas ir ievietojot elektriskais sienas, ko jūs darīsiet?

Es saprotu, ka mēs nerunājam par simetrijas plaknē, piemēram, elektriskā plaknei un magnētiskā plaknē.

Jautājums ir par sienu.ir pilnīgas blokādes iesniegts vai nu elektriskais vai magnētiskais.

Jūsu pamatojums nepārliecina man.

Elektriskā sienas vienkāršiem Perfect diriģents ir OK, kā pieskaras elektriskais lauks ir nulle.

Magnētiskās mums varētu būt nepieciešama AMC struktūru, lai cīnītos pret magnētisko iesniegts.laikā mainās magnētiskā iesniegt nevar bloķēt, vai nu vads vai Dielektriķu materiāliem.

Vai Ieskatieties šajā dokumentā.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Hi there

Nu es, manuprāt elektriskā siena nozīmē, ka nav pieskaras elektrības jomā, bet var būt elektriskā lauka normāli, ka sienas

līdzīgā magnētiskā siena nozīmē, ka nav pieskaras magnētiskā lauka bet var būt magnētiskais lauks normall minētās sienas

I hope this helps

sveicieni

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back