ir laba learining BJT's un MOSFET's

A

atluri1986

Guest
Can anyone help me in learing analizējot BJT's un MOSFET'smums ir tiešām analizēt DC un AC daļu, ņemot vērā shēmas augstās frekvencēs, kā arī pie zemām frekvencēm .......lūdzu ieteikt man kādu labu resursu un e-grāmata par internetā

Dzięki sześciu robotom FANUC, firma G's Fresh Vegetables Ltd., dostawca świeżych pakowanych warzyw, ograniczyła ilość stanowisk pracy o 50% oraz znacząco zwiększyła bezpieczeństwo pracy dla pozostałych przy pracy operatorów. Zakup zrobotyzowanych linii do paletyzacji dla zakładów w Cambridgeshire był...

Read more...

U var lasīt elektronika grāmatu, kuru autori ir Sedra & Smith

pelēks & Meyer portfelī, var būt laba izvēle.

Čau
Sedra grāmata ir laba, es domāju.
Jūs varat iegūt paraugu nodaļa par šo grāmatu http://www.us.oup.com/pdf/0195142519_05.pdf BJT

Sveicieni

Es domāju, ka jūs varat lasīt par ANALĪZE UN DIZAINS grāmata ANALOG integrālajām shēmām BY GRAY

In "ANALĪZE UN DIZAINS UN ANALOG integrālajām shēmām BY GRAY", tas ir daudz sīki aprakstīt.

Es domāju, Elektroniskās Principi - Malvino ir labākā grāmata, lai mācītos vēlāk jūs varat pārslēgties uz Sedra & Smith

Es piekrītu mobilais-tas, un mākslas ELECTRONICS ir labs resurss, too.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=58029&highlight=art

leomecma

Integrēta Analog Circuit Design by Ken Martin ir laba izvēle arī

lai tiešām apgūt jēdzienus iesaistīti BJTs un MOSFET .... Vienkārši izmēģināt roku uz SPICE.

Vienu spice modelēšana izdarīt, jūs varat sniegt Jums daudz vairāk atziņas, ka visa nodaļa.

Sākumā, es domāju, ka jums ir kāda zināšanas par MOSFET modelēšana in SPICE ienaidnieku, piemēram, kāda ir BSim3v3 modelēšanas par MOSFET.Dažas grāmatas diskutētu par šo jautājumu.

I'll go uz Sendra & Smith ... Vēlāk kad u saprast, kurā jomā iet tad izvēlēties citu grāmatu ierosināts.

Jā, ir rokas stāžs ir spice .. Mācības Tādējādi pēc izpratne ķēde ir ok.

čau,

Ja vēlaties studēt MOSFETs dziļā un ir dažas analīzes tiem ķēdes, kā arī ierīce līmenī.Te ir viena laba grāmata

CMOS digitālas integrālās shēmas Analysis & Design - ar Sung-Mo (Steve) Kang, Yusuf Leblebici

analogajiem CMOS ciruits.

Analog CMOS shēmas var Behzad razavi ir labs.

kamēr sedra dod analīzes pamatskolas līmenī ...pelēks un Meyer nav detalizētāka analīze dažādos līmeņos ...Es iesaku pelēks un Meyer WÜD b labāka divi UR vajadzībām ...

Hi all
maiņstrāvas un līdzstrāvas analīze BJT UN MOSFET labākās grāmatas Var C ir
integrētu elektronisko by millman halkies
elektronisko principus neshelsky un boylsted
ja u gribu labu theoritical pieeja u var attiekties arī uz streetman (bet ņem ilgs laiks, lai saprastu un pētījums)

Design of Analog CMOS integrālajām shēmām, ko Behzad razavi ir ļoti labs uz sākumu
mācīties dziļi ierīces modeli un garšvielu modeli var darīt labu, lai izprastu ķēdes
dažas garšvielas mannual ir labs, lai uzzinātu

Es neiesakām Sedra un smith, ko jūs varētu darīt, ir doties uz tuvāko bibliotēku (vēlams universitātes bibliotēka) un izlasīt dažas grāmatas ...vienā portfelī, var būt kaut ko citu grāmatu nav un vice versa.Es uzzināju, ka, ja jūs patiešām vēlaties iepazīt kādu tēmu jūs nevar būt atkarīga no vienas grāmatas.

Es ieteiktu jums doties uz www.allaboutcircuits.com
šī ir laba vieta, jo tas rada labu un detalizēts apraksts par garšvielu modeļu un arī par konfigurācijas metodes, vienlaikus explaning par par BJT un MOSFET pamati

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back