IO pad izvēle

G

gold_kiss

Guest
Čau,
teikt i ir dizains, kas es esmu migrē uz mazākām iezīme tehnoloģiju.Vai kāds man pateikt WHT ir galvenie punkti, kas man jāņem vērā, bet es izvēlētos ekvivalents IO bloki šīs mazākās tehnoloģiju.

urravas,
Gold_kiss

Man vajag aptuveni IO pad daži doc ar Core cell.How projektēt viņiem?
kāpēc IO ir 3.3V un Core ir 2.5V?
Ja IO ir 3.3V, bet Core ir 1,8 vai mazāks 1.8V, Can pamatdarbam?

Hi Goodman,

Jūsu jautājums par to, kāpēc IO ir vai nu pie 3.3V vai 5V un serdes pie 2.5V vai 1.2V vai 1.8V, ka mikroshēmu, būs saskarne ar ārējo pasauli, kas ir visos gadījumos darba par 3.3V tātad čips saskarne spriegumam jābūt saderīgam ar ārējo pasauli.Un tā IO spilventiņu, kas padara šo interfeisu.

Uz galveno jāstrādā pie zema sprieguma dažādu citu iemeslu dēļ, piemēram, zems enerģijas patēriņš utt

Pateicība,
Gold_kiss

kāds, lūdzu, sniedziet dažas par i dokumentiem / o izvēle

Jums nepieciešams apsvērt, spēku, ātrumu, lēns ātrums, vadītāja stiprums, iepakojuma izkārtojums iesiešana (double, triple uc), lai izvēlētos IO pad,

Čau,
paldies par atbildēm ... ja kāds tomēr vēlas sniegt vērtīgu ieguldījumu tās pārliecināts vajadzētu.

Bet šeit ir daži no maniem punktiem, es uzskatīju, kamēr es izvēloties / aizstājot
1) funkcionalitāte
2) liels daudzums likme
3) pašreizējo
4) ātrums
5) power dissipitation
6) nostrādāšanas kavējuma
7) krava (output kapacitatīvie)

Urravas,
Gold_kiss

1) PAD pašreizējais drive spējas ir vienādi;

2) PAD's IO avotam jābūt vienādi;
gold_kiss wrote:

Čau,

teikt i ir dizains, kas es esmu migrē uz mazākām iezīme tehnoloģiju.
Vai kāds man pateikt WHT ir galvenie punkti, kas man jāņem vērā, bet es izvēlētos ekvivalents IO bloki šīs mazākās tehnoloģiju.urravas,

Gold_kiss

Goodman wrote:

Man vajag aptuveni IO pad daži doc ar Core cell.How projektēt viņiem?

kāpēc IO ir 3.3V un Core ir 2.5V?

Ja IO ir 3.3V, bet Core ir 1,8 vai mazāks 1.8V, Can pamatdarbam?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back