intervijas jautājums maketēšana

M

mouzid

Guest
Es esmu mācīšanās izkārtojumu. Es esmu dara mana pirmā invertors, izmantojot PVO un NMos transistr no bibliotēkas. Es zinu, ka PVO lielākā daļa ir saistīta ar VDD, nmos vairumā GND. Kas nav skaidrs, man attēlā sējumu izvietojumu 2 tranzistori. Es drawed izkārtojumu invertora, bet es dont zināt, lai izveidotu savienojumu lielāko daļu PVO un nmos. Lūdzu, palīdziet.

Izkārtojums programmā ir virtuozs, un tiesības zaļās zonas būtu nwell reģionā. Šajā virtuozs, melna fona ir substrāts. Ja jūs izmantojat p-substrāta process, tad visa pamatinformācija (black) platība ir p-sub. Un tagad, NMOS gadījumā, ir jābūt p + reģionā sub-tie. Tātad jūs varat izdarīt p + izplatīšanu un sazināšanos pēc p-sub netālu NMOS. Un savienojiet, ka, lai GND. tas ir ķermeņa aizspriedumiem par NMOS. Par PVO gadījumā jums vajadzētu pievērst n + izplatīšanu un sazināšanos pēc n-arī reģiona netālu no PVO. Un savienojiet, ka, lai VDD. tas ir ķermeņa novirzi attiecībā PVO (labi-tie) Šeit ir piemērs.. virspusē ir PVO. Regards.

Kāda ir atšķirība starp jūsu un raktuves atšķirība? Tikai dažādus lieta, ko es varētu atrast ir-krāna atrodas kreisajā pusē, mana krāna atrodas apakšā (NMOS), augšējā (PVO) Es nesaprotu, kāpēc jūs nevarat atrast lielāko daļu savienojumu. Un es saņēmu fab-dažos shēmas ar iepriekš inverter, un tas, protams, darbojas labi. Punktā, ja es kļūdos,

[Quote = ljy4468] Kāda ir atšķirība starp jums un manējo? Tikai dažādus lieta, ko es varētu atrast ir-krāna atrodas kreisajā pusē, mana krāna atrodas apakšā (NMOS), augšējā (PVO) Es nesaprotu, kāpēc jūs nevarat atrast lielāko daļu savienojumu. Un es saņēmu fab-dažos shēmas ar iepriekš inverter, un tas, protams, darbojas labi. Punktā, ja es kļūdos, [/quote] Varbūt es kļūdos. Es domāju, ka jūsu invertora nav veikta, izmantojot Virtuozs. Difūzijas krāsas atšķiras, salīdzinot ar otro izkārtojumu. Par krāna, es redzu viņus augšup un lejup, bet ne būt tuvu diffusions?

Ok, es layouted ar virtuozs. Bet display.drf varbūt atšķiras no jums. Lietotāji var mainīt krāsu slāni. Un pieskarieties un izplatīšanu ir jābūt mazliet klīrenss saskaņā ar manu dizainu varu. Turklāt dažos procesā, kuru var blakus kā jūsu izkārtojumu. Regards.

tā nozīmē, ka aizsargs joslas, kas sastāv no n + slāņa (par PVO) ir arī apsvērt, kā beztaras? lai es varētu savienota guardband ar VDD rituāls? tas joprojām sniedz tādu pašu savienojumu kā jums rituāls? Es esmu jauns dizaineris .. paldies

[Quote = AdvaRes] Sveiki ljy4468, Jūsu invertors nedarbosies. I dont redzēt lielāko daļu savienojumu ar VDD un GND. [/Quote] izskatās labi uz mani! Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back