Interneta Monētu mehānisms, kā novērst Killing Process

M

mfacen

Guest
Es esmu projektēšana sistēma interneta kafejnīcās ar programmu, kas darbojas uz datoriem un interfeisu monētu mehānismu.Mana problēma ir, kā piešķirt augstu prioritāti statusu programmu Task Manager tāpēc nevar aizvērt ar lietotāju.Man izdevās invaliditāti Task Manager, bet es gribētu lietotāju joprojām varēsiet izmantot, ja viena no logiem (bieži) sasalst.Tāpat hakeris var tikai izmantot citu programmu, lai beigtu procesu.
Ja kādam ir idejas vai piemēram, par to, kā to izdarīt būs daudz palīdzēt projektam.

Jūsu app jāraksta kā Windows pakalpojumu.Ja instalējat ka app PC no Admin konta, bremžu iedarbināšanas automātiska ar logiem sākums, un tikai lietotāji ar Admin atļaujas var apstājas tā.

Es pētījuši, ka bet konstatēja, ka liegtu app nogalina ar Task Manager, bet ne ar citām programmām.Es, piemēram, tik skaisti rīku, ko sauc HijackThis, ļoti laba un freeware.Labi tas var nogalināt pakalpojumi nekādu problēmu.

mfacen wrote:

Es, piemēram, tik skaisti rīku, ko sauc HijackThis, ļoti laba un freeware.
Labi tas var nogalināt pakalpojumi nekādu problēmu.

Jūsu ailē, kur lietotājs norāda monētas, jūs varat atspējot peli, tastatūru, ethernet cable, video, etc ...Ja lietotājs nav izvirzīti monētas pele un tastatūra nestrādā un Ethernet kabelis ir atvienots, ne veids, kā izmantot datoru.
Padarot to visu, ko aparatūra pasargā lietotāju no cheeting ar programmatūras palīdzību .....

S.

Ps: Windows ir daudziem caurumiem.Jūs nekad nedrīkst būt iespējai aizvērt visus tos programmatūru.

Jā, es domāju, vispirms par to dara, piemēram, ka, bet jauka lieta par programmatūru ir tas, ka esmu Admin parole manā programmā un tur Jūs varat veikt visas izmaiņas, par dažāda veida monētas, laikā, lai nodrošinātu katras monētas ir paroles autorizētiem lietotājiem un daudzas citas lietas.

Uz Janko:
Jā, HijackThis nogalina process pat no viesu rēķina, pat ja man tas jāreģistrē kā pakalpojumu.Tagad es esmu strādā risinājums šo: process jums aicinājumu sākt pieteikums nav pašā pieteikumā, bet maz programmu, kas pārbauda katru 500 ms ja app darbojas.Ja tā konstatē, nav tad tā vada app.Rezultāts: ja jūs mēģināt nogalināt app tas vienkārši restartējas.
Tagad es esmu lookin par veidu, kā slēpt raķetei no procesa viedokli.
Ah, Protams mans galvenais programma tiek pārbaudīti arī katru otro, ja palaišanas iekārta darbojas, ja nav, tad iet nesējraķete.
Rezultāts ir ļoti grūti nogalināt, bet atkļūdošana man bija restartēt datoru, daudz reižu, bet, kad es saņēmu laika labi strādā diezgan labi.

Es zinu, Windows ir pilna ar caurumiem, nav iespējams to 100% droša, bet vismaz es vēlos hakeris, lai nopelnītu savu brīvo laiku internetā!

Kā es varu izmantot veco RegisterServerProcess API zvanu, Windows XP nav šāds zvans, visas idejas kā to pašu no XP?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back